Chalmers Miljöpartistiska Lekskola

Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg, hade en gång i tiden ett mycket gott ryckte, när man lyssnar på denna video av Elsa Widding, så kan man inte bli annat än bedrövad.

Elsa Widding sågar en grupp av Chalmers så kallade ”forskare” jämst med knävecken. Sorgligt att Chalmers förfall gått så långt! Massor med milijoner Svenska kronor spenderas på rent idiotiska ”forskningsproject”.  Från cirka 20 minuter in i videon så ”resenserar” hon en bok, ”Upphettning : demokratin i klimatkrisens tid”, mycket svårt att inte dra på munnen när hon läser några bitar ur boken och stor skandal att Svenska skattebetalare finansierat sånt dravel!

15 thoughts on “Chalmers Miljöpartistiska Lekskola

  1. Annie Lööf sprider i dag sina lögner om klimatet och följder därav i vissa tidningar, bl.a. här:

    https://www.bohuslaningen.se/%C3%A5sikt/debatt-och-ins%C3%A4ndare/fem-konkreta-f%C3%B6rslag-f%C3%B6r-en-gr%C3%B6n-omstart-1.41407412

    Hoppas att hon inte får stå emotsagd, eller helst utmanad på lite medieal debatt där hon får visa om är rätt persom att uttala sig om detta.
    Sen kan man ju undra varför hon nu tar över MPs roll i regeringen, får hon indikeringar att MP är på väg ut i snålblåsten.

    Skulle varit intressant att se Elsa Widding förklara hur klimatet globalt hänger ihop och fungerar, för den där mänskan om hennes visioner inom den snara framtiden… Citat: ”vi vill göra koldioxidlagring möjligt i Sverige”.

  2. Ordet, ”begreppet” klimat skeptiker är i sig helt idiotiskt. Seriös forskning utgår ifrån att man konstant ifrågasätter, tills man fått explicita bevis för presumtiva neurointegrations matriser, i kort teorier. Samt är redo att kalla sig själv idiot per omgående om fel upptäcks. Vi människor har nedärvda primat instinkter som heuristiskt/rangordnings beteende. För att få utlopp för sådana kan man spela rugby, eller öva kampsport e.dyl, så slipper man blanda in megalomani, primadonna e.t.c, beteende i praktiska tillämpningar som kan påverka samhällets framtida sanitet. I SE gov,förvaltningarna ser det ut som det är viktigast att vara trevlig vid fika bordet, praktiserande något som kan beskrivas som umgänges onani vid styrelse möten.
    Personer arbetande under sådana förhållanden drabbas oftast av mental förstoppning när de konfronteras med verkligheten. Så klimat skeptiker månglarna, är kort och gott, enbart forsknings fientliga opportunister spekulerande i sin egen kortsiktiga vinning i hierarki lekar på Ap burs nivå.

  3. Jättenyttig info, tackar. Sorgligt att Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg blivit en politiskt styrd propagandainstitution. Politrukverksamhet var en av gamla Sovjetunionens adelsmärken, nu startar tydligen Sverige upp en hel myndighet med politiska funktionärer. Jag önskar att Sverige får en vuxen agenda en vacker dag.

  4. ”Nonsensforskning. Med Chalmers som nav etableras nu världens första, globala forskarnätverk om klimatförnekelse. Bland annat studeras hur högernationalismens framfart i Europa bidragit till att klimatförnekelse ökat – där en rykande färsk forskningspublikation visar kopplingen mellan konservatism, främlingsfientlighet och klimatförnekelse. Så står det på Chalmers hemsida”, skriver Patrik Engellau i Det Goda Samhället och avslutar sin artikel med, citat: ”Just det här projektet betalar Energimyndigheten sex miljoner kronor för att hålla igång under tre år. Energimyndigheten kunde ha sparat sina miljoner och ringt till mig i stället så hade jag kunnat förklara. Men javisst ja! Staten vill ju inte spara pengar. Den vill föda sina aktivister”.
    https://detgodasamhallet.com/2018/11/13/nonsensforskning/

    Från Chalmers hemsida: ”Klimatförnekelse kopplad till högernationalism. Med Chalmers som nav etableras nu världens första, globala forskarnätverk om klimatförnekelse, där en rykande färsk forskningspublikation visar kopplingen mellan konservatism, främlingsfientlighet och klimatförnekelse.” Chalmersforskaren Martin Hultman: ”- Två starka grupper har gått samman i den här frågan: utvinningsindustrin och högernationalister”,
    https://www.chalmers.se/sv/institutioner/tme/nyheter/Sidor/Klimatf%C3%B6rnekelse-starkt-kopplad-till-h%C3%B6gernationalism.aspx

    • Ett av miljösektens prestige projektet i Lund. Häromdagen så gick ingen spårvagn på grund av hjulproblem. De missade att köpa in en hjulsvarv eller rättare sagt pengarna räckte inte. Nu måste man skicka vagnarna till utlandet med specialbyggda trailers för svarvning av hjulen. Förmodligen Holland för trailern hade holländska skyltar.
      Miljösekten går från klarhet till klarhet.
      Vilket jävla gäng med stolpskott finns väl inte en enda person som kan tänka en vettig tanke där.

      • det är konstig i sll forsknin är det ifrågasättandet som är viktigt …. uppenbart är skälvkritiken som bort blåst.

  5. Jävla idioter, ursäkta uttrycket, men varför skulle vi inte vilja ha det varmare i ett av världens kallaste länder? Kan någon av klimathysterikerna räkna ut hur många miljarder uppvärmningen av Sverige kostat mer, än om temperaturen legat runt 0 grader. Många miljarder. Hur miljövänligt är det att elda på hela Sverige för att höja temperaturen 25-45 grader? Om det ska vara 20 grader inomhus.
    Nu glömde jag en viktig sak. Löfven tror att vi är en stormakt som kan påverka och lägga oss i vad som händer i hela världen. Vatten och avlopp till halva Afrika exempelvis. Löfven tror visst att våra skattepengar är som Jesus fiskar.
    Själv ska jag ut och gasa med min dieselbil så kanske vi får det lite varmare på sikt.

Kommentera