Statsminister Löfven borde lyssna på fackordförande Löfven

ELFÖRSÖRJNING. Statsminister Stefan Löfven (S) gör allt för att undvika debatter och utfrågningar. Anders Holmberg, programledare på SVT har flera gånger få med statsministern på energidebatt, än så länge utan framgång.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Statsminister Löfven borde lyssna på fackordförande Löfven

  1. Varför är jag svensk och skäms över politiker o jornalister…
    Messarnas avarter känns det som..

  2. Invandringspolitiken, kriminalpolitiken och energipolitiken. Det adderas politikområde efter politikområde som fatalt misskötts av Lövenministären. Med all sannolikhet kommer corona”politiken” också vara ett blysänke för Januarigännget med Löven i spetsen inför nästa val.
    Fälls inte denna socialliberala allians med kommuniststöd i nästa val så är det valfusk.
    Vi har redan sett hur S avser driva kampanj med att brunsmeta ett demokratiskt parti som var 5:e till var 4:e väljare kan tänkas rösta på. För några politiska argument verkar inte S ha.
    Nyligen puttades motvilligt Försvarsminister Hultqvist in i rutan med brunpenseln i högsta hugg. Han var tom tvungen att läsa på en lapp som han får av S spinndoktorer avseende vad han skull säga. Sannolikt har Hultqvist lockats till detta med löfte om en partiledarpost. Man har tom inom S slutligen fattat att Löven är inkompetent och skall bytas ut.
    Han svalde betet och gick all in. Tyvärr blev utfallet negativt för Hultqvist. Den folklighet han tidigare blivit populär på, försvann på bara några sekunder. Grattis till årets politisk ”självmål” Hultqvist. Det är inte en dålig prestation, betänkande att du kämpar mot Löven.

    S kommer att massakreras i nästa val. Och de vet om det.

  3. Det som var sanning 2011 är lögn 2021, ändå finns det naiva människor som tror på vad han kläcker ur sig?

    • @Tony vad fackbossen sa 2011 tror jag fortfarande på. Mer än 50 % av röstande måste se till att det får konsekvenser för Löfvens regeringen.

  4. Han är så korkad så han kan inte prata utan manus. Då svamlar han bara. Vore kul och göra en iq- test på honom…..

  5. Den utvecklingen blir det när sozzarna sätter sig i beroendeställning till extrempartiet MP som skall diktera villkoren. Allt endast för att hålla SD ute från inflytande.

  6. Det är inte Löfvén som bestämmer det är MP, som tvingar honom till galenskaper. När får vi veta vad kilometerskatten på el-bilarna blir.

  7. Löfven är Investors gubbe och därmed Asea Brown boweri kärnkraft företrädare.
    Hur tänker Löfven nu när det gäller att lägga ner kärnkraften, det verkar som en härdsmälta i regeringen.

Kommentera