Jimmie Åkesson om försvarsministern grisattack

INRIKES. Dalmål är normalt fint, men den här är otäck. Hur kan en vapenvägrande journalist från Dalademokraten bli Försvarsminister?

Steget Efter

Samma typ av attacker från många ledande socialdemokrater samtidigt tyder på att S inte har någon egen politik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

38 thoughts on “Jimmie Åkesson om försvarsministern grisattack

  1. Ha en vapenvägrare som fösvarsminister är som att bara anställa dömda pedofiler i barnomsorgen.
    Tycker jag.

  2. Nazismen sitter ljupt i vapenvägran som inte vill försvara sitt land..
    Gaskammare för kritiker är väll det han menar.

  3. Vapenvägrande försvarsminister. Det låter tryggt :-D.
    Nöff nöff alla inkvoterade myndighetspersoner och politiker.

  4. En förklaring till att vapenvägraren Peter Hultqvist använder ordet gris om sverigedemokrater kan vara att det är många före detta socialdemokrater som blivit Sverigedemokrater.

  5. Jag tvivlar på att kronvraket var nykter i Aktuellt och han borde kanske avgå?, men det är inga problem för landet eftersom den andre arabiske försvarsministern vi förfogar över då kan ta över.

  6. Sitter och funderar på om jag skall skicka ett Valentinkort till Sibono som kärleksförklaring för hennes mod att kämpa mot S och inte räds ett Nyval vore en dröm om hon sänker regeringen Detta skräckkabinett vi fått till regeringen måste bort och Mp måste framförallt bort Vi som är marknadsledare på forskning om kärnkraft stänger dom och satsar på brunkol i andra länder man häpnar över denna dumhet

  7. Det är skrämmande att försvarsminister Peter Hultqvist (S) i gårdagens debatt i SVT inte ens kände till det mest elementära beträffande hur samerna själva vill ha det.

    Samerna utgör en nationell minoritet i Sverige, Norge och Finland. Samerna har erkänts som ett ursprungsfolk i Sverige, Norge och Finland. Norge har även ratificerat Konventionen om ursprungsfolk och stamfolk.

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/06/expressen_samer_gc3b6teborg.png

    Samerna själva vill helt enkelt INTE bli kallade svenskar. Samer födda i Sverige får vid födseln svenskt medborgarskap, vilket inte nödvändigtvis innebär att de skall benämnas som svenskar.

    Samerna ogillar att bli kallade svenskar, både inom den egna gruppen samer eller av andra personer med svenskt medborgarskap som kallar sig svenskar.

    Björn Söder (SD) har försökt förklara detta förhållande både i Sveriges riksdag och i media, men sossarna m fl har fortfarande efter flera år inte lyckats begripa de faktiska förhållandena. Försvarsminister Peter Hultqvist (S) är ännu en i raden av de som fortfarande inte fattat någonting i denna fråga.

    Källa: Wikipedia om Samer

    Läs gärna också på Petterssons inlägg & kommentarer postat den 6:e februari, 2021 med rubriken …

    ”Idag är det samernas nationaldag, Sverige borde ta efter samerna”

    https://petterssonsblogg.se/2021/02/06/idag-ar-det-samernas-nationaldag-sverige-borde-ta-efter-samerna-2/

  8. Jag vet inte, men kan detta verkligen kallas debatt?
    När denne s.k. försvarsminister på löpande band angrep Åkesson och SD för en mängd saker som han överhuvudtaget inte hade någon grund för och på ett sätt som absolut inte anstår en minister i en humanitär stormakt som Sverige.
    Att han dessutom kommer till statstelevisionen så dåligt påläst att han måste stödja sig på anteckningslappar är ju mer än bedrövligt, men det visar kanske tydligt på att han var rädd för att möta Åkesson i en riktig debatt då han inte skulle klara detta.
    Sozzarna visar ju med all önskvärd tydlighet att de är skiträdda för att tappa makten och uppträder nu i samlad trupp med att anfalla SD från alla håll.
    Det dom håller på med är ynkligt och förnedrande för såväl dom själva som för politiken i allmänhet.
    Jag tror dock att pandemin och vaccinfiaskot kommer att sänka sozzeregeringen inom en snar framtid så vi slipper att se och höra dårskapen!

  9. Det måste ju vara en härlig känsla för sossepacket. Stå och tugga om arbetarna, osv. osv. När de flesta av dem flytt till SD eller annorstädes. Medans de som röstar på dem idag är n***er och a***er allt som oftast. Eftersom (S) är garanten till livslång försörjning för dem och släkten/klanen utan att arbeta. Ungefär som moderna löntagarfonder, då skulle företagen köpas upp och socialiseras för deras egna pengar. Idag ska folket bytas ut och för det nöjet får de betala själva med skamligt höga skatter. Man får ju vara glad så länge att andas är skattebefriad….

  10. Hultqvist, är den enda försvarsminister i hela världen som INTE gjort sin värnplikt!
    Han är vapenvägrare, en fegis, som är så feg att han inte ens skulle förvara sin egen hustru!? och en sådan ska kalla sig ”försvarsminister!”
    Om, vilket aldrig kan hända, att han och jag hamnade i samma skyttegrav, föredrog jag hellre min Katt som stridskamrat. Katten förstår att försvara sig OCH husse, till skillnad mot denna, ( fy då, så får man inte säga här. )

  11. Den s.k. försvarsministern, det outbildade, obildade kronvraket har talat. För övrigt, jämför inte med barn i sandlåda, det är att kränka barnen.

  12. Har skrivit det några gånger tidigare på bloggen,hur jag upptäckte för 64 år sedan,vara tvångsansluten till Sossarna.
    Den man som då var ”chef” för avdelning 31 i Hbg var i stort en kopia av Hultqvist.Samma trotsiga övermakt i ord o handling.
    När jag förklarade mitt ärende om reservation,och utträde från Socialisterna exploderade han i liknande ord:
    ”Är du kommunist din djävel… För du är väl inte en borgarbracka ?”
    Det är på denna nivå som deras partigenossar,talar till varandra…..

    • Just det, Stenbock det är på denna nivå som ”partigenossar”, talar till varandra…..Men idag är det förmodligen rätt få i Sveriges som begriper vad det tyska ”genossen” betyder, (dvs kamrater, arbetarbröder).

      På tal om tyska så är det sällan man läser något om Tyskland, landet med Europas största ekonomi och som dessutom är Europas näst folkrikaste efter Ryssland. Du, väl bevandrad i tyska språket, är vad jag vet den ende som här emellanåt brukar informera om händelser i det stora landet söder om oss, vad tysk media skriver om, och vilket du är värd all uppskattning för.

      • Tack för dina rosor… Det har sin naturliga grund i att Stenbock på morgonen behöver en viss tid,för att på nytt komma upp i form.
        Då ögnar jag över Tyska,Österrikiska,Schweiziska,Holländska och emellanåt även Franska o. Italienska blaskor,på min laptop.
        Finns alltid något man kan reta sig över,och därmed komma upp i trim !
        Att jag mestadels hittar saker att reta mig över i Tyskland,hör samman med tyska Diktator Merkel,och hennes försök att styra hela EU !!
        Läser sedan rubrikerna på min Startsida,vad som hänt eller påstås skett i Abzurdistan !
        I bland kan detta också hjälpa till,att få mitt ”kreislauf in schwung”.

  13. En vapenvägrande fjant håller förmaningstal över vem
    folket inte ska rösta på, och märker ut ord som sagts av
    SD, som inte varit med och kört Sverige i botten? Istället
    borde han förklarat varför Sverige ligger i bottenträsket på
    snart varje områden, som sossarna tillsammans med
    extremistpartier gjort utan Sverigedemokraterna?
    Ändå har fjanten mage att kalla en miljon röstberättigade
    för grisar, sossarna har inte bara nått bottenträsket, dom
    kravlar idag djupt ner i dyn, men efter snart tre
    mandatperioder har dom inte begripit att deras retorik inte
    skaffar dom fler väljare!

    Men istället för att tala om sin egen tvivelaktiga historia
    under dom senaste hundra åren så försöker dom att
    klistra på andra etiketter som dom inte har några
    belägg för! Beklämmande!

  14. Jag måste tacka hultqvist för alla nya röster på SD efter detta utspel på sandlådenivå. Undrar om han fortfarande använder blöjor. En försvarsminister som inte ens klarade millitärtjänsten och inte kan föra en debatt utan att brusa upp och kasta skit på motståndaren går inte att ta på allvar. Detta är sossarna i ett nötskal. Desperata idioter som inte har något att komma med och inte vill ta ansvar för vad dom gjort. Dom bär sig åt precis som 3-åringar i en sandlåda. Patetiskt att se.
    Än en gång – TACK FÖR ALLA RÖSTER PÅ SD

  15. Nivån på debatterna när sossarna närvarar är snart på sandlådenivå.Det här är inte politik utan ett grovt verbalt utspel.( Undrar vem som skrev fusklappen ?) Det är tur att Åkesson behåller lugnet och uppträder korrekt till motvikt för dumheterna som Hultkvist vräker ur sig.

  16. Jag håller med Peter Hultqvist att Sverigedemokraterna är ett annorlunda parti. Men när de ”normala” partierna misslyckats så fruktansvärt med att göra Sverige till ett bra land att leva i för oss svenskar, behöver Sverige ett annorlunda parti för att överhuvudtaget överleva som nation.
    Det är en bedrövelse att medlöparmedia inte följer upp Löfvens uttalanden om Europas lägsta arbetslöshet, Sverige är ett säkert land att leva i, vi ska utplåna gängkriminalliteten, osv, osv. Finns det något som Löfven sagt som stämmer?

  17. Måste be att få tacka peter Hultqvist för dom röster han igår fixade till SD
    Detta var det sämta jag sett Jag utgår från att man kollat Nykterheten på honom innan debatten? annars finns det nog misstankar om han var helt nykter med såna uåårepninga innantill läsning från fusklapp och hur han brusade upp

  18. Har Peter Hultqvist tittat sig i spegeln…när han pratar om grisar 🐷

    En minister som framför sånt här lågt, löjligt framförande…hela världen skrattar åt Sverige (Socialdemokraterna).

Kommentera