Morgan Johansson (S) öppnar för ändring i migrationsförslaget

INRIKES. Migrationsminster Morgan Johansson (S) öppnar för att ändra i lagförslaget kring ny migrationspolitik, rapporterar SVT. 

Enligt Johansson råder flera frågetecken och missförstånd kring förslaget som nu ska förtydligas.

Det finns inga skäl att driva fram en regeringskris och i värsta fall extraval, säger han i söndagens Agenda.

Regeringen och samarbetspartierna ska komma överens om nya bestämmelser för arbetskraftsinvandring, och om utformningen av en humanitär grund för uppehållstillstånd.

Liberalerna menar att förslagen är mer liberala än de som den parlamentariska migrationskommittén tagit fram och därför bryter mot januariavtalet och att man då kan komma och lämna avtalet, något som Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni sa tidigare i veckan.

Nyamko Sabuni, pressbild Liberalerna

-Pettersson håller inte med Morgan Johansson, det finns hur många anledningar som helst till ett extraval…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Morgan Johansson (S) öppnar för ändring i migrationsförslaget

  1. Gissar att sossarna kommer med någon ändring som i praktiken inte betyder någon skillnad alls och under stor dramatik kräver att L skall gå med på det.
    Historiskt sett har MP fått igenom sina krav genom att säga att ”om ni inte går med på våra lagförslag, kommer vi rösta nej till era lagar”, L borde göra det samma och lämna hela JÖK-eriet åt sitt öde hellre än bara lyda sossarna.

  2. Läste att handeln dras med rekordstora stölder, bedrägeri och inbrott. Verkar korrelera med flyktingmigrationen. Löfven har sagt att dom kommer att bli lönsamma för samhället lite längre fram. Skulle inte förvåna mig om dom korkade vänsterfeministerna räknar stölder, bedrägeri och inbrott på BNP. I vänsterfeministernas uppochnervända värld räknas det uppenbarligen som arbete?

  3. Jag tror sossarna är livrädda för ett extraval. Då åker både L och Mp ut och det vet dom. Dom måste backa för det gör inte Sabuni.
    Jag hoppas självklart på extraval men jag tror inte sossarna vågar driva det så långt tyvärr

  4. Undrar om Valmyndigheten hinner bestämma vem som ska vinna valet vid ett snabbinkallat extraval ?

  5. Förstås inte hur någon längre kan ha förtroende för den här regeringen 😡. Titta er omkring!

  6. Det kommer inte bli något extraval för att det är för kort tid fram till nästa ordinarie val. Finns inget parti som är intresserad. Dom enda som driver denna tes är politiska journalister. Det hade varit bättre med flexibla mandatperioder som i Danmark och Storbritannien.

  7. Måtte det bli extraval Är jättetrött på denna regering Att stänga Ringhals 1Måste väl anses som samhllsfara och borde bara där göra att samtliga skyldiga till detta dårskap får sparken

Kommentera