Vaccinet en succé för Putin

PANDEMI. Rysslands största genombrott sedan Sovjettiden. Så beskrivs det ryska vaccinet Sputnik V . Vaccinet har gjort en resa från hånat till respekterat. Minst 19 länder har godkänt det, stora nationer som Brasilien och Indien är nära och även EU kan komma att ge grönt ljus.

Sputnik V

Vaccinet är redan en viktig propagandaseger för Vladimir Putin på hemmaplan. Och även om länder i väst inte kommer att byta uppfattning om den ryska presidenten, skriver nyhetsbyrån, så kan det stärka Rysslands ställning i exempelvis Latinamerika.

En fördel med vaccinet är att det kan förvaras i ett kylskåp – ett stort plus när det ska transporteras till varmare och fattigare länder. Flera länder i Afrika, till exempel Elfenbenskusten, kan vara möjliga kunder för Ryssland. – Vi är inte i en position där vi kan säga nej till något vaccin. Vi har valt Pfizer-vaccinet, men vi tittar också på andra vacciner, säger Joseph Benie, som är chef för landets folkhälsomyndighet.

Politico

Intressant tycker Pettersson som antar att dom som tror att pandemin är en gigantiskt bluff som orkestreras globalt av en elit som vill ta över världen och genomföra en slags diktatur. En slags ”new world order”. Ingår Vladimir Putin i globalisteliten med Soros och Gates?

Enligt några verkar allt vara en konspiration, från månlandningarna, till 5G och covid-19…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Vaccinet en succé för Putin

  1. Tv 10 just nu secret war on drugs visar vad CIA införde till USA på tidigt 60 tal.
    Heroin och LSD. LSD testades på ovetande medborgare för att försöka hjärntvätta dom och kunna manipulera.
    Är det nu en repris vi ser?

  2. Ett vaccin som är 91% säkert men också 100% säkert mot allvarlig covid-19 (det sägs aldrig). Det är detta vaccin jag ska ha även om jag måste betala själv. Det är dock inte troligt att vi får detta till Sverige för Angela Merkel vill ha det till Tyskland så Tyskland får riktigt vaccin och vi får något skämt som eventuellt kanske hjälper.

  3. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Finns det något mentalt vaccin mot den så kallade
    rysskräcken. då borde svenska politiker vaccineras omedelbart. Vi på ULSANS vet att under sekler har svenska kungar med sina trupper invaderat Ryssland. däremot har rysk aggression inte förekommit som lett till strider på svensk mark, endast små skärmytslingar. Samarbete förkovrar, hat och hot mellan nationer speciellt i vårt närområde inger inga förhoppningar till fredlig existens.

  4. Tror inte att wuhanviruset är en konspiration mer än att kineserna släppte ut det av misstag men valde att kapitalisera på den ekonomiska kollaps som följde i sviterna av det.
    Det var ett misstag eftersom de inte hunnit framställa ett vaccin innan viruset slapp ut. Tanken var nog från början att först ta fram ett vaccin, sen släppa loss viruset i befolkningen så det senare sprider sig över världen.

  5. Skulle jag tvingas välja, så tar jag nog hellre Rysslands vaccin än råttgiftet som dom internationella storskurkarna, Soros, Suckenberg och Bill Gates är inblande i.
    Här ringer många varningsklockor!

    • Ett klokt beslut ryssarna vet vad dom håller på med; kommer också vänta på Putniks vaccin. Go Mother Russia.

  6. Ja tills man vaknar på ett sjukhus i Tyskland.
    Med biverkningar som Navalnyj.
    Känns farligt med ryss vaccin.

Kommentera