Pistolskytteförbundet blockerade på Facebook

YTTRANDEFRIHET. Den svenska frivilliga försvarsorganisationen Pistolskytteförbundet, som bland annat utbildar instruktörer till Försvarsmakten har avplattformats av Facebook. Alla länkar till denna del av Sveriges totalförsvar klassas som spam av den amerikanska Internetjätten Facebook, som erhållit hundratalet miljoner kronor i stöd av svenska staten och får särskilt sänkt energiskatt för att driva sin serverhall i Luleå med några tjog anställda, rapporterar Cornucopia.

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

Pistolskytteförbundet är en av Sveriges frivilliga försvarsorganisationer. Dessa utbildar personal åt totalförsvaret, och bemannar också en del specialistfunktioner. Just Pistolskytteförbundet utbildar instruktörer i pistolskytte åt Försvarsmakten och bedriver även pistolskyttekursverksamhet, samt erbjuder nödvändig mängdträning för Försvarsmaktens, Tullverkets, Säkerhetspolisens, Kustbevakningens och Polismyndighetens mfl myndigheters personal på deras fritid. Man deltar också som med att stödja samhället under den pågående coronapandemin.
Man har cirka 20 000 medlemmar.
Man har nu blivit blockade från den så kallade sociala mediajätten Facebook, där det inte längre går att posta några länkar till pistolskytteforbundet.se.

Läs vidare hos Lars Wilderäng och Cornucopia…

-Pettersson som är blockerad av Facebook av oklar anledning sedan 2017 är visserligen emot våld men undrar om vi inte ska skicka ett par Jas-Gripenplan mot Facebooks serverhallar i Sverige när de inte kan hålla fingrarna borta från svenska försvarsintressen men ändå ta emot bidrag och subventioner av svenska skattebetalare…

Jas 39 Gripen, på väg att starta på Vidselbasen Foto: Jesper Sundström/Försvarsmakten

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Pistolskytteförbundet blockerade på Facebook

  1. Pettersson : Jag har inget emot internet. Tvärtom. Jag har stor nytta av det. Jag beställer däck från Tyskland och delar till bilen. Jag köpte en tv nyligen via nätet. Det jag vänder mig mot är just det jag skrev. Facebook i första hand. Att lägga ut hela sitt liv och sin familj inför andra förefaller vansinnigt. Att dessutom kalla dom man chattar med som man aldrig träffat för vänner är magstarkt. En vän för mig är någon du känner väl och kan lita på även när man behöver hjälp. Din blogg är bäst. Kör på. 😃😃👍👍

    • Facebook och de andra medierna är bra, rätt använda. Att lägga ut sitt liv och vänner är frivilligt men jag tror de flesta kan tänka själva och begränsa informationen och jag skrev att de känns som vänner efter tio år inte att de var.

      Det finns mängder med användningsområden där Facebook är bra. Hålla kontakt med barn som är ute i världen, gamla klasskamrater ute i världen, nostalgigrupper, olika specialintressen, sällskap för dem som är ensamma, diskutera allt mellan himmel och jord över hela världen, sälja och köpa.

      Men det bästa är att det är frivilligt att använda FB, Twitter, Instagram, bloggar med mera.

  2. De som har nåt förstånd kvar borde bojkotta fb.
    Själv har inget behov av s.k. vänner och har aldrig haft vare sig facebook, twitter, messenger, facetime, whatsup och allt vad fan dom heter. Jag föredrar riktiga vänner irl.

    • Du har i varje fall lärt dig nätets språk irl och är på den här bloggen dagligen. Det finns över 60 miljoner bloggar på en plattform som Petterssons använder och heter WordPress. Alla dessa och det du nämner är Internet och det går att klara sig utan men jag föredrar ett fritt Internet så länge det går.

      Några på bloggen har varit med i över tio år och även om vi aldrig träffats känns de som vänner. Några bra människor har jag dessutom träffat genom bloggen. Internet gör världen bättre i stort även om allt inte är bra…

  3. Att förvänta sig; att fårskocken kommer
    att bojkotta faecesboken ..
    Nej – det kommer dessvärre icke a hända.

    > Säga NEJ till alla VÄNNERNA..!??!! 🤣

  4. Självklart blockar FB allt som skulle kunna leda till att patriotiskt stödja sitt land… åsikter som handlingar… men att ”influensers” tjänar miljoner på att göra reklam för smink, kläder och destruktiv gangsta’ rap som förespråkar ett låtsat glamoröst respektive kriminellt leverne… det har naturligtvis FB inga problem med… våga vägra FB säger jag.

  5. Låt facebook skjuta sig själv i foten och sluta att använda den. Det finns en uppsjö av andra sociala media. Eller varför inte gå tillbaka till papper?

  6. Det blir bara mer och mer absurt.Vi antar väl att den Svenska regeringen inte kommer att lyfta ett finger i vanlig ordning.Börjar inte folk som fortfarande tycker att vi lever i en demokrati vakna snart ? Vad blir avstängt nästa gång ? Märtas syförening ? Dom handhar ju livsfarliga synålar och strumpstickor.Det måste bort omedelbart !!!

  7. Stäng av elen till facebooks serverparker det betalar knappast något för elen här i landet, medans svenska företag med många anställda betalar massor. Stäng ned censurparkerna.

    • Vi betalar el mot att regeringen får censurera.

      Här har vi början till en beväpnad hatgrupp så vi kan förlora kontrollen över när BLM och Islam befriar landet.

  8. Regeringen bedriver, på detta sätt, censur mot oliktänkande enl. diktatoriska principer. Man betalar/mutar privata företag för att de ska agera som regimens smutsiga hantlangare. Detta är inte DDR – det är VÄRRE !

  9. Facebook finns det verkligen behov av den företeelsen, när FB kom till Sverige var jag med ett litet tag men helt plötsligt kom det vänförfrågan från hundratals för mig okända, då gick jag ur.
    Att bli vän med någon betyder inte att du blir du och bror med alla utan att veta något om varandra.

Kommentera