Flera knivskurna i Uddevalla – en död

VÅLDSVÅGEN. Tre personer har på kort tid blivit knivskurna i Uddevalla i kväll. 21.59 hittades en knivskuren man i Södra Hamnen. Han fick föras till sjukhus med ambulans och uppges vara allvarligt skadad och avled på sjukhus.

Sju minuter senare blev två personer knivskurna på Kampenhof. Där har minst en förts till sjukhus med okända skador.

Händelserna utreds som mordförsök respektive grov misshandel. Polisen utesluter inte att knivskärningarna hänger ihop med varandra.

Enligt polisen pågår det flera insatser i Uddevalla just nu. De har så mycket att göra att de inte har tid att svara i presstelefonen, skriver polisen på sin hemsida.

-Pettersson noterar att polisen tror att det är två grupperingar som råkat i luven på varandra.

Grupperingar är som ni vet invandrare på nysvenska…

Om Uddevalla på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Flera knivskurna i Uddevalla – en död

  1. ”Grupperingar” med knivar finns nu över hela Abzurdien….
    Hade dessa funnits redan på de kringresande skärsliparnas tid,hade denna yrkesgrupp överlevt,och idag vältrat sig i Rikedom….

  2. Steffes armada har några som drar ned förtjänsten, förfärligt ohörsamma personer vet inte att ledaren har gjort Sverige tryggt, omsorgstagande och snart obeboeligt.

Kommentera