Chockande rekordkyla på Guam

LÄNK

Guam ligger cirka 100 mil norr om New Guinea och 1400 mil väster om Bermuda, men ungefär samtidigt noterar de köldrekord! 70 grader Fahrenheit är 20,5 grader Celsius.

Att det det bara är 71 år sedan det gamla köldrekordet noterades indikerar med stor säkerhet att det är en istid i annalkande och att Greta bör skaffa sig varma underbyxor, så hon inte förkyler sig!

11 thoughts on “Chockande rekordkyla på Guam

  1. Fjärranösternredaktionen bör kanske investera i en ny kartbok. Guam ligger mycket riktigt ca 400 mil norr om Nya Guinea, men inte ens i samma hav som Bermuda. Ca 1400 mil väster om Hawaii (eller ca 500 öster om Filippinerna)

  2. Den högsta medeltemperaturen i Guam är 29°C i Maj och den lägsta är 28°C i Januari, men nu noteras alltså köldrekord med 20,5°C, dvs 7,5°C under vad som är normalt. Global uppvärmning hade varit mer övertygande om man på Guam istället noterat nytt värmerekord för Januari med 35,5°, dvs 7,5°C över det normala.

  3. 20,5 °C låter som en ganska bra temperatur i luften för ett bad. Om det inte är jättekallt i vattnet förstås 🙂

  4. Alla avvikelser upp eller ned i temperatur tas numera av pk som intäkt för att ”klimatet är rubbat” och att människor kan ”rätta till” detta genom att gå tillbaka till att leva som på förindustriell tid. Det går inte att vinna över dessa heltokiga klimatalarmister som slingrar sig som ålar med sina ”argument”. Vad gör vi? Det får vara slut på vänlig motargumentation, sarkasm och vädjan till sunt förnuft, vilket dessa tokdårar inte äger. Det krävs ordentlig och uthållig moteld av klimatrealister på gator och torg!

Kommentera