Varför är Förenade arabemiraten klokare än Sverige?

INVANDRING. I ett klokt land tar man emot invandrare efter landets behov och utifrån språkkunskaper, utbildning och hälsoundersökningar.

Förenade arabemiraten

Det betyder att de som får komma in i landet är de med goda förutsättningar och som är väl anpassade till den arbetsmarknad som finns i landet och motsvarar landets behov. Man ställer höga krav på nyanlända och var och en uppmuntras till att skapa sin egen framtid.

I Sverige struntar man i landets behov och tar emot oanställningsbara och kriminella som kostar landet enorma pengar och stort mänskligt lidande och som saknar förutsättningar och vilja att bli en del av Sverige.

I Förenade arabemiraten vägrar man ta emot sådana som kommer till Sverige. Där öppnas upp för att godkänna dubbla medborgarskap i syfte att locka till sig utländska medborgare med särskilda kompetenser, rapporterar Reuters.

Med Förenade arabemiratens nya lagarna blir det möjligt för utländska ”investerare, forskare, doktorer, ingenjörer, konstnärer, författare och deras familjer” att få permanent medborgarskap.

Det framgår inte om nya medborgare får ta del av det generösa välfärdssystemet i landet, med bland annat fri utbildning och sjukvård. Syftet med att locka nya invånare är att snabbt försöka få ordning på landets ekonomi i coronakrisen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Varför är Förenade arabemiraten klokare än Sverige?

  1. De kommunala bostadsbolagen tjänar på att när 700 000 inte hjälper till med något men alla får gratis bostad full hyra trots att oattraktiva lägenheter.
    Pengar är drivkraft i kriminaliteten mot svenska intressen.

Kommentera