RFSL-rådgivare misstänks för våldtäkt på hbtq-migranter

BROTTSLIGHET. De unga hbtq-migranterna vände sig till RFSL för hjälp. Då utnyttjade mannen deras beroendeställning och våldtog dem, enligt polisens misstankar som SvD rapporterar om bakom betalvägg. 

Bilden som publicerats på RFSL Malmös Facebooksida. Är alla bögar och flator fattiga eller vad menas? Ska det göras kattmat av mångmiljonären Jonas Gardell?

De unga asylsökande personerna vände sig till RFSL Stockholm för att få hjälp med sina myndighetskontakter och information om svensk lagstiftning. Där fick de kontakt med en rådgivare i 55-årsåldern som utnyttjade deras beroendeställning och utsatte dem för våldtäkter på sitt rum, enligt polisens misstankar.

RFSL-rådgivaren misstänks nu för att ha våldtagit fyra personer och utsatt två av dem för sexuellt ofredande. – Personligen har jag inte stött på ett liknande fall. Polisen har gjort ett jättebra jobb med att få personer att komma till förhör, säger Paulina Pilati, åklagare, till SvD, som uppger att åtal snart ska vara väckt.

SvD har talat med flera personer som har insyn i fallet och som berättar om att mannens beteende var känt bland asylsökande redan 2017. Flera hade då berättat för en volontär att mannen brukade tafsa på dem och komma med sexuella inviter, när han egentligen skulle ge dem råd.

RFSL Stockholm mottog också misstankar om en misstänkt våldtäkt under 2019. Men det skulle dröja tio månader, till april 2020, innan mannen polisanmäls.

RFSL utredde mannen separat och avskedade honom. Men flera med insyn i fallet kritiserar organisationen för att man haft en alldeles för långsam process och inte agerat på larmen om mannens beteende.

-Pettersson tycker att RFSL är en fullständigt meningslös bidragsberoende organisation, de surrar om människors lika värde men tycker att bögar och flator ska särbehandlas, sedan har de dessutom en lång historia av övergrepp…

Om RFSL på bloggen…

Åkesson tackar nog för att han slapp inbjudan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “RFSL-rådgivare misstänks för våldtäkt på hbtq-migranter

 1. Om du skriver om deras historia som är full av övergrepp och rättsövergrepp, då blir du attackerad.
  De har en stor klack och rymliga samveten. Trots bevis på att de genom åren hårdkört med förslag om sänkt byxmyndig åldern, så förnekar de allt.
  Tidningar och andra gullar med dem i alla situationer.

  Pettersson, har du några länkar till hur många som är asylsökande enligt FN? Har sett dem tidigare på bloggen, men hittar dem inte igen.

 2. Om vi enbart håller oss till nationen Sverige så ska medborgarna manipuleras av psykfall genom nedstängningar av mentalsjukhus med olika sekter och deras enskilda åsikter på framförande genom olika medier. Det finns många olika avarter och grenar som jehovas vittnen, RFSL, SOCIALISTSVIN, kommunister och psykstörda ljugande miljöpartister som förstör landet och osv. dem flesta av dessa är faktaresistenta och deras starka mörka sjuka vilja måste bort……….

  Det måste till med EXTREMA skattesänkningar NU!!! Sänkt löneskatt, sänkt skatt på bostadsförsäljningar, sänkt skatt för småföretagare och migrationsvärket måste skruvas åt med MINST 90 procent och mycket annat med. Så gör vi om och gör rätt och röstar rätt nästa gång, hellst tidigare än nästa val!

  DRAIN THE SWAMP

  dränera träsket

 3. Väldigt tröttsamt med att alla flator och bögar ska särbehandlas.
  Dröjer väl inte länge förrän de även ska egna lagar.

 4. Har det framkommit i statsmedia än att den misstänkte RFSL-rådgivaren själv är invandrare? Nä, det går ju inte för sig för då skulle ju främlingsfientliga ”makter” öka. Så länge vi behandlar invandrare som ”gäster” lär de aldrig bli en del av Sverige

  • Det kan faktiskt vara så att de är bluff rätt igenom. Att gossarna ingalunda är bögar och att det var de som förförde sin mentor. Vad vet jag. Att de satte hen på pottkanten ingick kanske i taskspeleriet. Det kan vara homofobi. Ändamålen helgar medlen.

 5. För bögar och flator är steget knappast långt till andra avarter : Pedofili, Nekrofili, Incest, Tidelag och dekadens i största allmänhet.

 6. Dessa ”hbtq-migranter” är det ”vanliga” migranter som fått avslag och plötsligt ”upptäckt” dragning till det egna könet?

  • Det är ett led i asylprocessen: Penetrering och Integrering. Det är för att skilja agnarna från vetet. De får helt enkelt ta säden dit den kommer. Det är bara att gilla ligget. Om man säger så.

 7. Är man förvånad att dessa pedofiler tar varje chans till övergrepp. RFSL är väl med i pedofilpartiet och där finns numera inga gränser

  • Det var klokt av honom att visa vad han står för genom att sluta som präst. Jag önskar honom all lycka. En stark och klok man!

Kommentera