Kvinna nedslagen och rånad vid bankomat, Ryd.

VÅLDSVÅGEN. En kvinna i 60-årsåldern blev nedslagen på marken av två okända män som tillgrep kontanter och bankkort. Rånet skedde vid en bankomat på Storgatan, Ryd i Tingsryds kommun i södra Småland. Ryd har 1500 invånare.

De två männen ska därefter ha sprungit från platsen. Flera polispatruller är på plats och söker efter de misstänka. Kvinnan ska inte vara i behov av vård.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Kvinna nedslagen och rånad vid bankomat, Ryd.

  1. Stefan Löfven, är det så här du tänker att dom blir en vinst för samhället lite längre fram?

  2. Ryd har visserligen endast 1500 invånare men man har en jävla massa invandrare. Ett ställe där man bara snabbt kör förbi utan att stanna.

  3. Detta är resultatet av politiker som under några år kunnat sola sig i glansen av att den kommunala ekonomin varit god. Detta tack vare de statliga bidragen som betalat ut per mottagen flykting. Nu sinar pengarna från staten eftersom kulturberikarna skall tjäna sina egna uppehällen och betala skatt. Att dessa klanstyrda individer inte skulle klara sig själva utan att begå brott eller på annat sätt få en inkomst, var det väl ingen som trodde.
    Dessa kulturberikare har aldrig haft en tanke på att jobba. De har ju kommit till landet där honungen flödade i och kärringarna var snälla.

  4. Ja det verkar ju som de här små Skägg barnen ifrån Afrika o Mellanöstern är beredda att döda för en hundring eller 2

  5. Det har varit mycket bråk där. Tingsryds kommun stor ljög i TV för en tid sedan om det varit lite småbråk.
    Nu får smålänningarna visa vad de går för.

Kommentera