Jimmie Åkesson intervjuas efter SVT Agenda


DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Emmie på Riks intervjuar Jimmie Åkesson efter gårdagens SVT Agenda debatt mot digitaliseringsminister Anders Ygeman där man diskuterade yttrandefrihet och synen på rätten till ett konto i sociala medier.

SVT tycker regelbundet att Jimmie Åkesson ska förklara vad SD-politiker eller Trump har twittrat medan Löfven eller Ygeman aldrig får svara för exempelvis Morgan Johansson (S) eller Annika Strandhäll (S) vräker ur sig. Man skulle kunna tro att SVT sympatiserar med den ena sidan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Jimmie Åkesson intervjuas efter SVT Agenda

 • Moberg

  Att vi skall få höra debatter som behandlar vad som sker eller har skett i USA i SVT är helt fel.
  Debattera skall de göra vad som händer i Sverige och Drygeman borde inte få någon som helst tid i ett sådant program.

  Gilla

 • Kent

  Man kan tro att SVT sympatiserar med den andra sidan säger Pettersson det är inget man behöver tro utan det kan man vara helt övertygad om.

  Gilla

 • Bengtis

  Ynkeman är en helt värdelös vänsterpolitiker bland alla andra… Jimmie Åkesson däremot, är väl den enda politiker som vill göra Sverige bättre och fredligare för oss alla. Jimmie Åkesson är min statsminister i alla lägen!! Heja Jimmie!!

  Gillad av 1 person

 • Lisa.

  Att Jimmie behandlas illa i Agenda är väl inget nytt.

  Gillad av 1 person

  • Jenny Ek (wadyr)

   Och det är ju beundransvärt att han fortsätter att ställa upp och blir mobbad gång på gång. Han vet att han kommer bli det och ändå ställer han sig rakryggad i svt och kämpar vidare för sina väljare. Vilken annan politiker skulle våga, orka eller vilja göra det?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: