12 thoughts on “Information till Sveriges Pensionärer

  1. Vi blir alla pensionärer till Slut, så varför röstar inte minst 51% av svenskarna på SD som är det enda partiet som värnar om pensionärerna.
    Dagens 40åringar går ju själva mot ättestupan och dessutom betalar för det.

  2. Du ska jobba och göra rätt för dig helst till 67 år.Hur många med tunga och krävande jobb orkar det ? Efter pensionen kan du glädja dig med att ICA har pensionärsrabatt på några ynka procent en dag i veckan.Då kan du lyxa till det med någon köttbit till extrapris.Sedan ska vi helst inte vara ”besvärliga ” på något vis utan stillatigande åldras i kravlös tysthet.Dystopiskt men sant…..

  3. Några sanningens ord…
    Tyvärr rycker de flesta på axlarna efter att ha lyssnat o. svurit en liten ramsa. Sedan går allt vidare mot ättestupan.
    Det finns enorma krafter bakom,som vill uppnå det Sovjet o DDR t.o.m. stupade på,total s o c i a l i s m !!
    Titta just nu hur USA,slår in på samma linje som Abzurdistan.
    Oss demokrater,skall de med hjälp av Storkapitalismen med alla medel förgöra.

  4. Och soppköket är naturligtvis finansierat av privata medel som inte har något med socialdemokraterna att göra.

  5. Det är helt fel att tjata om Socialdemokraterna om och om igen – alla riksdagspartier, utom (SD), är skyldiga till att ha förstört Sverige!

    • Sossarna började för 60 år sedan och har haft en klar plan på att krossa det traditionella svenska samhället för att bygga upp ett nytt socialistiskt samhälle under socialdemokratiskt styre. Ett samhälle där alla är jämlika, förutom sossar som är lite mer jämlika än andra.

    • Det är ju sossarna som har ”styrt” landet de senaste åren. De har satsat på att importera ännu mer socialfall istället för att lägga pengarna på fattigpensionärer.

Kommentera