Alex Voronov vill äta bajs


INRIKES. I många år har vi skrivit om Sveriges första öppet islamistiska tidning och dess politiske redaktör Alex Voronov som vill bulta Sverigedemokrater med knytnävarna. Nu vill han även äta bajs.

Alex Voronov är född 1975 i Odessa i Sovjetunionen och arbetar sedan 2002 som ledarskribent och senare politisk redaktör på liberala Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren som även gör anspråk på att vara Sveriges första öppet islamistiska tidning.

Alex Voronov har en rysk mor och en far från Uganda, han är uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade Alex vid tio års ålder. Alex Voronov är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass.

– Pettersson undrar varför Alex Voronov som regelbundet ägnar sig åt näthat mot svenskar får behålla sitt jobb och varför han inte åtalas för hets mot folkgrupp.

– Pettersson kan tyvärr inte läsa och kommentera på Alex Voronovs Twitterkonto eftersom herr Voronov begränsar vilka som kan se hans tweet i sann islamistisk anda.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Alex Voronov vill äta bajs

 • Rädd

  Det vore intressant att veta hur han fick det jobbet, bara språkbruket får ju en och haja till.

  Gilla

 • Olof.p

  Kan någon förklara för mig varför SD är ett hot mot demokratin? Är det samma förklaringsgrund som att Co2 är skadligt för vår jord och allt som växer där? En sista fråga. Varför är alla vänsterfeminister och muslimer så lika fåraherden som får spela diktator i ”Diktatorn”?

  Gilla

 • eva

  Tala om obehagligt språkbruk! Och den mannen skall vara redaktör för en tidning med liberala grundvärderingar och samtidigt tala om hat och hot. Jag tycker hans språkbruk visar på vilken nivå han utövar sitt yrke som ledarskribent. Vem/vilka har anställt honom? Tidningens ägare?

  Gilla

 • sva990

  Varför ägna detta rövhål uppmärksamhet?

  Gilla

 • Bigman

  När blev den av politikernas och andra invandrares invandringspolitik mitt problem? Förutom betalningen och att jag måste betala för den gång på gång.

  Voronov borde själv berätta varför inte dessa toppklassade migranter i bästa blir något annat än taxichaufförer. När lovade vi dem jobb, däremot har de lovar oss att bli tillgångar. I sämsta fall blir de som Voronov en idiotisk agenda propagandist.
  Den åsikt om rasismen som sprids är anpassad för att inte gälla svenskarna, de som ställt upp och hjälpt folk trots den falskhet de drar med sig.

  Det är fritt fram att resa ”hem” genom 12-15 länder för att slippa förtrycket i Sverige. Många reser ”hem” på semester trots lögnerna om förtrycket de utsätts för där!

  Många i Sverige som är för invandringen är lika ointresserad av arbete som dem som kommer. Fixa ett jobb, de kan inte ens plocka blåbär, lingon eller jordgubbar. Tyvärr finns det bara plats för en stor idiot på Eskilstuna kuriren, men många skulle plats där trots att de är analfabeter.

  Gilla

 • Peter de Mander

  Fin kombo där… Stalin+Idi Amin = A Voronov

  Gilla

 • Moberg

  Alex har en bisarr humor då han anser att V är OK men SD är en systemhotande antidemokrati.
  Han har noll koll på historien över Vänstern sprungen ur ett kommunistparti som lierade sig med dem hans familj flydde ifrån.
  SD är helsvenskt och den enda ljusglimten vi idag har.

  Gilla

 • Tony

  äter inte han sådant redan, man skulle kunna tro det när man ser
  hans face,

  Sen ska vi börja att sortera bland onyttigheterna som finns här
  utan anledning. Vad har Voronov för skäl att va här? Är han här
  enbart för att va stor i klykan?

  Gilla

 • Stenbock

  All Abzurdsk PK-pressen är fyllda med sådana skribenter.Själv läser jag enbart rubrikerna på min Startsida. Men om svenska namn,eller importerade är det samma låga nivå på dem…..Troligen måste de vara från början lite efterblivna,för att få ”jobben”…

  Gilla

 • Nils Dacke

  Varför, varför stängdes de svenska mentalsjukhusen 1980?????, sedan dess har vi fått både fascistpartiet MP och diverse mer eller mindre galna journalister som vistas ute i samhället. Vi kan nu se konsekvenser av detta misstag varje dag.

  Gilla

 • Maya

  Muntergöken har uttalat sig igen.Det är inte så hög nivå precis på hans tankevurpor…..

  Gilla

 • Anders

  Själv har jag sagt upp Sörmlands Nyheter som ingår i samma koncern .

  Gilla

  • Peter de Mander

   Synd… hade för mig att de var bra en gång i tiden och hade en bra musikjournalist i Annika D

   Gilla

 • Jill

  En del blir inte äldre än en trotsig treåring. Bedrövligt!

  Gilla

 • Peter Kostin

  Apropå Alex Voronovs önskan om att äta skit. Då blir det
  skit in och skit ut i samma kroppsöppning

  Gilla

 • Gunnar Karlsson

  Jag undrar vad det är för knäppgökar som prenumererar på E-Kuriren, ett riktigt fekal-alster. Att betala för för något sådant vittnar om en knappt mätbar IQ-nivå.

  //Gunnar

  Gilla

 • per22

  Näthatsgranskaren sover djupt när det passar honom själv.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: