Henrik Johansson – inte rasist, men en vidrig människa


INRIKES. Fackombudsmannen Henrik Johansson var tidigare drivande i den SD-granskande sajten Inte rasist men, IRM, där bland andra Bilan Osman, som senare blev krönikör på SvD, och Atilla Yoldas, numera krönikör på Expressen, var verksamma. IRM var även en informell plantskola för Socialdemokraterna. Simon Andersson avancerade från att jaga skärmdumpar åt IRM till pressekreterare åt dåvarande socialförsäkringsminister Annika Strandhäll. ”När man är god vän med nån som jobbar med regeringsfrågor” skriver Henrik på Facebook och delar ett inlägg från sin tidigare kollega.

Här grips IRM:s skribenter efter att ha våldgästat och hotat en SD-sympatisör, inne på hennes tomt. Givetvis blev målet nedlagt.
Henrik Johansson. I studion satt Henrik Johansson från IRM och använde ordet rasist oftare än jag blinkade. Skärmklipp från SVT.

Henrik Johansson besökte tidigare Petterssons i jakt på olämpliga kommentarer och något som han kunde använda när han hänger ut andra. Henrik, fick chansen att en fråga i vårt kommentarsfält, något som ”Inte rasist, men idiot inte tillätni på IRM inte tillåter).. Är du rasist Henrik? Bland dina vänner och arbetskamrater på IRM återfinns Oscar Schau, samma Schau som gjort en Hitlerhälsning offentlig. Med din retorik är man rasist om så görs och är man vän eller partikamrat med personen i fråga är man också med automatik rasist. Har aldrig hört dig Henrik ta avstånd från Oscar Schaus rasistiska hälsning, så innebär det att du är rasist?

En av IRM:s skribenter, Oscar Schau, gör Hitlerhälsning. När den ”goda” sidan hyllar Hitler är det ett skämt – när Sverigedemokrater gör det får de löpa gatlopp och avgå, sådan är vår opartiska press…

Nåväl, ovanstående är inte helt färsk. Nu tar Markus Allard och Nyheter Idag upp vad Henrik Johansson (S), en mycket vidrig människa, sysslar med idag…

Om Henrik Johansson på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Henrik Johansson – inte rasist, men en vidrig människa

 • Peter de Mander

  Marcus Allard for president… 😉

  Gilla

 • Richard

  Blir ibland också hånad för att jag har en god man, senast idag på Flashback när jag frågade om nått helt annat…
  https://www.flashback.org/t3299876

  Inte fan bryr jag mig, men det kanske kan vara s.k ”antirasister” som hånar…?

  OBS! Ta inte mitt nickname o profilbild på allvar! Det är mer satiriskt menat!

  Gilla

 • Jörgen filipsson

  jag njöt att höra honom bortgjord av Granskning Sverige var dock jobbigt höra hans vidriga röst men dom ställde verkligen kritiska frågor som han inte kunde svara på Tror det bör finnas på VK

  Gilla

 • Bigman

  Med tanke på fackets ovilja att städa upp bland sina anställda, så bör det öppnas upp för en ny rörelse där förnuftet får råda.
  Ingenstans finns de en sådan brist på demokrati och sånt ointresse för medlemmarna.

  Partipolitiskt obundet, ingen får bli höjdare i facket utan att vara en hjärndöd sosse.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Utbildning av den rätta sorten för att bli av med diktaturens kreatur som Henrik Johansson. De har allt för länge fått harva i det svenska nuvarande socialistiska medielandskapet. (tumme ner på det alla vänterblivna)

  Gilla

 • Andersson

  Man blir både ledsen, bedrövad och till stora delar även apatisk när man ständigt ser och hör om detta vidriga vänstervridna avskum som inte gör annat än ställer till oreda i samhället och för oss normala människor.
  Vore det inte bättre att dela landet i två delar, ett för den vänstervridna ohyran och deras anhang och den andra delen för oss normala svenskar!
  Tänk vad lungt och skönt det skulle vara att slippa se och höra om detta menigslösa våld och idiot hela tideni.
  Ett Sverige utan utländskt pack och dito svensk vänsterohyra!

  Gilla

 • Hajo

  Hjärtlöst vänster-avskum…

  Man kan undra vad henen har för arbetsuppgifter…..

  Jaga SD-sympatisörer inom sin äckliga.fackförening?

  Gilla

 • Karin Arovelius

  Bilan är inte och har aldrig varit på SvD. Trist att det fortf sprids denna felaktighet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: