10 thoughts on “De försöker hindra polisbilen

  1. Är det dessa globulisterna vill avliva med pandemier, så oerhört korkat att ställa sig framför en bil. Att jämföra med dessa snurriga mammor som skjuter barnvagnen framför sig när de går över gatan på övergångsstället utan att se sig för. Som ränderna skulle skydda deras barn om bilisten inte kan stanna kanske pga halka. Eller är målet att ta livet av sin unge eller de själva. Dö eller livshotande skador MEN med rätten på sin sida!!

  2. I ärlighetens namn kunde han slagit på sirenen innan han körde iväg.
    Så vi slapp höra alla korkade utrop från publiken.

  3. Ja Trumph lär garanterat få skit i någon konstig vinkling av Svensk fake news media som vanligt. Förövrigt var det bra att polisen körde över afa packet.

  4. Det blev väldigt lugnt och fridfullt efter Bidens presidentinstallation eller hur ! Vad vill dessa människor egentligen ? Bort med polisen ? plundra butiker utan inblandning ? våld och förstörelse och total anarki ? Är det ett sådant samhälle dom vill leva i ? USA har blivit en krutdurk som håller på att explodera.TV 4 rapporterar om upplopp i Portland med högerextremister ! I inslaget därifrån ser man tydligt Antifas emblem överallt ! Inte ett dugg vinklat där inte . Men du har nog rätt ,det blir säkert Trumps fel det här också när dom har vinklat till det……

    • USAs invånare har inte valt detta Maya. Det är ett resultat som uppstått på grund av oligarkerna agerande.
      Nu får vi se om de kan ta hand om problemet eller de tagit sig vatten över huvet.
      Pandoras ask är kanske öppnad.

Kommentera