Sverige behöver återvandring

ÅTERVANDRING & ÅTERVÄNDANDE. Sverigedemokraternas konservativa mediekanal och Emmie intervjuar Jonas Andersson, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, med anledning av nyheten om att en femtedel av Sveriges befolkning är utrikes födda.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Sverige behöver återvandring

  1. Om vi kan komma så långt att välfärdssystemet bara omfattar svenska medborgare hade vi kommit en bra bit på väg.
    Med nuvarande lagstiftning så har du rätt till bidrag (om du inte kan försörja dig själv) så fort du satt en fot innanför gränsen.
    Koppla också utresa till stopp í bidragssystemet. Så fort passet registreras i passkontrollen så stoppas alla utbetalningar från välfärdssystemet om du inte är svensk medborgare. Är du svensk medborgare så stoppas utbetalningarna efter 45 dagar om inte giltigt skäl föreligger för längre utevaro

  2. Alla som inte klarar svenska språket och inte haft ett fast arbete de senaste två åren skall erbjudas samma bidrag under fem år om de återvandrar och ett kontrakt som avslutas ”betalas in på ert konto varje månad den 31 enligt er kalender, Insha’ Allah!
    När det inte kommer några pengar, så var det inte Guds mening eftersom deras kalender har högst 30 dagar.

  3. Vad tänker SD göra åt den här saken. Tyvärr är det bara munväder. Vad leder det till att sätta sig i knät på moderaterna?

  4. Om man inte beskriver ett trovärdigt sätt att åstadkomma en återvandring, så ser jag det som stöd till AFS.

      • Pettersson
        Nej det kan de inte. Men de driver den frågan hårdast.
        SD är också för återvandring men det är inte deras huvudbudskap.

      • Andersson. Vad har din länk till Thoralf med SD:s ambitioner att göra?

        Jag är inte medlem eller engagerad i något politisk parti utan kan bara ta ställning till vad respektive partiföreträdare säger.

        Där är SD betydligt trovärdighet än AfS.

        ”Man kan ställa ultimativa krav i enskilda sakfrågor vid förhandling. Alternativ för Sverige kompromissar aldrig om massåtervandringen av systembelastande invandrare” skrivet av Jeff Ahl på Twitter.

        Det innebär att AfS måste få minst 50 procent i valet eller samla en majoritet som håller med dem och jag tror inte de ens kommer in i riksdagen. Att inte vilja kompromissa ger noll trovärdighet. Sedan kan de driva vilken fråga som helst…

  5. I ett normalt fungerande samhälle som styrs av personer med intelligens, så är det självklart att de ska åka tillbaka.
    Men nu är det inte så i Sverige…här styrs det av ett begär på makten, så att det görs allt…t.o.m. landsförräderi och plåga och vissa fall sprida dödlig smitta (Corona) till Sveriges inhemska befolkning, allt för att gamla ska dö, och pensionspengarna ska i stället gå till VINSTEN FÖR SAMHÄLLET för att fortsätta terrorn och det totala ekonomiska haveriet.
    Allt i den Socialdemokratiska andan…för sönderfallet och terror av Sverige och svenskarna SKA genomföras.

    Hur sjuk får man vara…att rösta för sin och sina barns lidande !? 😡😥

  6. Alla som inte försörjer sig själv sen 1995 och alla tidigare som idag lever på pension eller förtidspension ska naturligt vis få åka hem till sitt älskade hemland och den kultur som de älskar

Kommentera