Dansk S-minister: Kampen mot islam handlar om välfärdsstatens överlevnad

ISLAM. Mattias Tesfaye, är en dansk socialdemokratisk politiker och är sedan 2019 Danmarks invandrings- och integrationsminister. Tesfaye har dansk mamma och etiopisk pappa, Mattias började som murarlärling och fick gesällbrev efter en lärlingstid på byggkoncernen Skanska. Sedan blev det facket och politiken.

Mattias Tesfaye, socialdemokratisk minister som är kritisk till muslimsk invandring.

Mattias Tesfaye säger att kampen mot islamismen handlar om välfärdsstatens överlevnad. Invandrings och integrationsminister Mattias Tesfaye kommer genom en kamp om värderingar och nya lagar att kräva att ”islam måste anpassa sig till Danmark”.

Ministern säger att ”andra halvan” av integrationskampen har börjat. Enligt honom började första hälften på 1990-talet med ett försök att stoppa tillströmningen och hålla antalet asylsökande nere.

Enligt Mattias Tesfaye, är nästa del att bekämpa de antidemokratiska värden som vissa invandrare från muslimska länder har fört till Danmark.

En av anledningarna till att integration inte fungerar är att några medvetet och systematiskt motsätter sig det genom att främja vissa värderingar bland muslimer här i Danmark, säger han till Jyllands-Posten.

Extrem islam måste pressas tillbaka. ”Islam kommer att utmana vår demokrati och vår inre säkerhet om vi inte bekämpar dessa idéer”, sa Tesfaye.

Integrationsministern säger att det är just islam som är problemet och personer som kommer från 24 muslimska länder som skapar problem. Tesfaye menar att han skulle vara arbetslös om de muslimska invandrarna inte skulle finnas eftersom det då inte skulle finnas några integrationsproblem i Danmark.

– Pettersson undrar varför inte Sverige har sådana socialdemokratiska ministrar…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Dansk S-minister: Kampen mot islam handlar om välfärdsstatens överlevnad

  1. Sveriges socialdemokratiska parti riktar ingen kritik mot islam, utvisar inte ens en farlig imam, men vinner i gengäld en röst från varje muslim, storslam i röster från deras islam.

  2. Enkelt!
    S vet att med en sådan minister, så skulle S under flera mandatperioder stå utanför makten, eftersom Islam skulle skicka klanrösterna till andra partier. S skulle direkt tappa ca 1/3 av sina sympatisörer. Ev skulle ett Islamskt parti få 5-6 % av väljarstödet. L går i graven, om de inte återgår till att föra borgerlig politik (rensar ut kulturmarxism resp -liberalism), men ersätts i Riksdagen med ett Islamskt parti.

    • Tror faktiskt inte det räcker med det tappet för S om mussarna skulle hoppa av 8-10 % mer troligt vid nästa val. Sen plockar de även från MP, V, C, M, L 4-6 %.

  3. Verkar lite skumt det här . En klok sosse . Det var länge sedan vi såg en sådan på den här sidan bron .

Kommentera