Morgan Johansson gråter ut på twitter

INRIKES. Sverigedemokraternas konservativa mediasatsning, Riks, med Rebecka och Pontus Persson diskuterar justitie- och migrationsminister Morgan Johanssons (S) senaste twittrande, där fokus ligger på att kritisera oppositionen, snarare än att lösa samhällsproblem i Sverige.

Länk till Morgan Johanssons tweet.

– Pettersson säger att när socialdemokrater påstår att de är oroliga för demokratin så menar dom socialdemokratin…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Morgan Johansson gråter ut på twitter

  1. Det finns ett gammalt ordstäv som säger; ”lika barn leka bäst” , att den lille Mojen och Annika Strandskata trivs ihop är förståeligt eftersom båda är lika korkade och obeskrivligt dumma i sina uttalanden.
    Sozzarna är nu så skiträdda för att tappa makten att de tar till vilka medel som helst för att smutskasta framförallt SD men även M och KD får sina slängar av denna slev!
    Dessa två företrädare av den nuvarande sozzeregeringen är mer än avskyvärda, dock inte underligt med tanke på deras byfåne till ledare, tillåt mig ännu ett ordspråk; ”sådan herre sådan hund”.
    Måtte de sovande svenskarna vakna snart och börja TÄNKA!

  2. I stället för att twittra bl a om att Ulf Kristersson (M) signalerar att han vill gripa makten i Sverige med hjälp av SD borde väl justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) använda sin dyrbara tid till att vidta massiva insatser för att få ner den växande brottsligheten i Sverige, exempelvis dödsskjutningarna:

    Han twittrade det här i maj år 2018:

    https://pbs.twimg.com/media/DhUa3o6W0AEgR_-.jpg

    Så här ser siffrorna för dödskjutningar ut under de sex åren Morgan Johansson (S) varit justitieminister och ansvarig för både lagstiftning och rättsväsendet men också chef för inrikesministern och därmed också ansvarig för tilldelning av tillräckliga resurser till polisen:

    År 2015: 28
    År 2016: 28
    År 2017: 43
    År 2018: 45
    År 2019: 41
    År 2020: 43

    Redan i maj år 2018 twittrade Morgan Johansson att han såg skjutningarna minska kraftigt, men den 31:a december 2018 slutade med det hittills högsta antalet dödade i skjutningar i Sverige, nämligen 45 döda. Även åren därpå visar mycket höga tal med 41 respektive 43 skjutna. Knappast någon kraftig minskning som Morgan Johansson yrade om i sitt twitter i maj 2018.

    Här på regeringens hemsida står det tydligt vilka arbetsuppgifter som det åligger Morgan Johansson (S) att utföra på justitiedepartementet:

    https://www.regeringen.se/sveriges-regering/justitiedepartementet/

  3. Löfven ska ha sagt om Trump ”Hans presidentskap kan sammanfattas med kaos, splittring, hot och hat. Det är en väckarklocka för vad som kan hända när hat och extremism släpps in i värmen.”

    Vem släppte in de svenska extremisterna i värmen, Stefan? Vilka är det som hatar, Stefan? Vilka är det som har en kognitiv förmåga som får en sengångare att verka explosiv?

    #kakasökermaka

  4. Varenda normalbegåvad vet att man aldrig skall prata illa om en konkurrent Hade Morgan Johansson Jobbat nått inom sälj t,ex så hade han om inte annat fått lära sig det på säljkurser
    jag begriper inte hur denna osymoatiska person får sitta kvar så illa som han skött och sköter sitt jobb
    Det är lätt att se graden i sin grannes öga men inte stocken i sitt eget

    • Ska du tala om normalbegåvade så blanda inte in de som sitter i regeringen så länge Sozzarna håller i rodret.
      Ledaren vill bara ha dummare än sig själv runt sig och det säger inte lite.
      Det enda parti som har normalbegåvade och lite mer är SD.
      Bara att se vad de lyckats med i sin förkovran.

      • Visst vore det intressant med iq test på partiernas medlemmar.
        Jag skulle gissa på att M:s medlemmar är intelligentast. Alltså gissa!!

  5. Vad ska Molgan göra? Han gör allt han kan. Att han sen inte kan någonting är ett annat problem

Kommentera