Putins palats

UTRIKES. Oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj är fängslad i 30 dagar efter att ha återvänt till Ryssland. Nu släpper han en granskning på sin sajt som han och hans medarbetare säger “ger alla ryssar tillgång till Vladimir Putins privata palats”.

granskningen visar de upp palatset i närheten av ryska Gelendzhik inifrån, utifrån och till och med byggnades ritningar.

Vladimir Putins palats ligger vid Svarta havet

De vill ge alla tillgång till presidentens lyxbostad som sägs vara den största privata bostaden i landet eftersom det har bekostats av alla ryska medborgare genom statskassan, enligt Navalnyj.

I det nypublicerade inlägget om granskningen kommenterar också Navalnyjs medarbetare varför han fängslats igen: “Helt enkelt för att han inte dog”, skriver de och syftar till förgiftningen av oppositionspolitikern.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Putins palats

  1. Wolfie, försök begripa att informationen ovan kommer från ryssar och inte från rysshatande svenskar om det nu finns några sådana. Jag tvivlar.

  2. Verkar vara jävligt svårt för svenska rysshatare att begripa att det är det ryska folket som väljer sin president, inte rysshatare i Sverige. Försök begripa att svenskar har inte rösträtt i Ryssland. Lös problemena i erat feminist-muslimska kalifat med massinvandring, mord, våldtäkter, sprängningar, skjutningar…istället för att blanda er in i Rysslands inre angelägenheter ! Försök begripa att det är det ryska folket som väljer sin president, inte rysshatare i Sverige ! Den här landsförrädaren Navalny är bara en liten skit i Ryssland….

    • Val är en ren formalitet i Ryssland. I den meningen att resultatet är bestämt på förhand. I det landet är det något helt annat än folkviljan som avgör vem som ska styra.

      Konservativa säger de sig vara, men om bl.a. diktatur, miljardkorruption, vanligt folks fattigdom och rättslöshet vägs in så kommer man snabbt till den slutsatsen att Ryssland definitivt inte är något föredöme ens för Sverige. En snabbt växande muslimsk minoritet har de för övrigt också..

  3. Idiotiskt…
    Navalny blev dömd innan och villkorligt straffad. Han måste regelbundet registrera sig i polisen vilket blir inte av eftersom han befann sig utomlands ( i Tyskland). Han blev häktad när han kom tillbaka och hans straff kan bli fysisk vistelse i fängelse pga han inte följde reglerna om villkorlig straff.
    Fattar inte varför just för honom man måste göra undantag som vissa kräver…Är inte alla lika inför lagen?

    • Det existerar inget oberoende rättsväsende i Ryssland. Oliktänkande låses in och deras rykte svärtas med hjälp av hittepådomar, samtidigt som de makthavande kommer undan trots att de bl.a. stulit miljardvis med statens pengar.

  4. Om Putin verkligen skulle velat se Navanlyj död, så skulle Navanlyj förmodligen blivit synnerligen extra död.

    • Problemet med gift är att man aldrig kan vara 100% säker på applikationen. Se bara vad som hände när Muhammed förgiftades, han överlevde det direkta hotet men hans kompanjon dog. Det tog tre år för Muhammed att dö av giftet.

Kommentera