Donald Trumps avskedstal

UTRIKES. Trumps avskedstal har publicerats på Vita husets Youtubekanal. Utan att nämna Bidens namn, säger han att han önskar sin efterträdade lycka till, och säger att han kommer att be för hans framgång.

Den här veckan installerar vi en ny administration och ber för dess framgång i att hålla Amerika säkert och framgångsrikt” säger Trump.

Han fördömer också stormningen av Kapitolium: “Alla amerikaner var förskräckta över övergreppet på vårat Kapitolium.” och “Politiskt våld är en attack mot allt vi värnar om som amerikaner. Det kan aldrig tolereras”.

Han lämnar också ett kryptiskt meddelande om en eventuell fortsatt framtid i politiken.

“När jag nu förbereder mig för att lämna över makten till en ny administration klockan 12 på onsdag, vill jag att ni ska veta att rörelsen som vi har startat bara börjat”.

Donald Trump säger också att han är stolt över att vara den förste amerikanska presidenten på många år som inte startat något nytt krig.

– Pettersson tycker att det ser ut som de svenska medier som spekulerat om allt elände Trump skulle ställa till med under sin sista tid hade fel – igen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Donald Trumps avskedstal

  1. SORGENS DAG 😥

    Nu öppnar detta upp för idioti, arbetslöshet, hyckleri, ljugeri, sönderfall, terror och ökar risken för krig i världen.

    TACK TRUMP…för allt gott du gjort, som nu dum PK gör allt för att förstöra…med Aftonlögnen i Sverige som ledare av förtal av dig och allt gott du gjort för världen.
    STOPPAT KRIG.
    INTE STARTAT KRIG.
    SKAPAT FRED I MELLANÖSTERN MED LÄNDER SOM KRIGAT I GENERATIONER.
    STOPPAT KINA ATT TA ÖVER VÄRLDENS EKONOMI/STYRE.
    SKAPAT ARBETEN.
    SKAPAT STARK EKONOMI.
    SKAPAT TRYGGHET.
    MINIMERAT HYCKLERI.
    VARIT RAK.
    TAGIT HAND OM DIN BEFOLKNING.
    ANTI LANDSFÖRRÄDERI.
    STOPPA TERROR.
    STOPPA BIDRAGSFUSK.
    VÄRNA OM ATT JOBB ÄR NYCKELN TILL FRAMGÅNG.
    GET POLISEN BEFOGENHET OCH STÖTTNING.
    m.m m.m………..

    TRUMP ÄR LIKA GOD FÖR VÄRLDEN, SOM SVERIGES REGERING ÄR DÅLIG FÖR SVERIGE.

    TRUMP 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 TACK.

    Ps.
    Bara en superidiot röstar för sin egen och sin familjs lidande.

    • Samtidigt som president Trumps avskedstal sändes ut igår, så sände SVT ut sitt program ”Utrikesbyrån” med några figurer, som uttryckte sitt hat mot Trump, påhejade av programledaren.

      • Jag såg programmet som var nått så när fram till de sista 10 minuterna. Då kom propagandan och lögnerna.

    • Hur många det var som verkligen röstade på Biden får vi aldrig veta.
      Alla som lever på bidrag som här röstade naturligt vis på honom.
      Sen även en flock vänsterblivna som lätt kan räknas som idioter.

  2. Stackars aftonblaskan nu när deras super stjärna försvinner från rampljuset. Eller ska de försöka följa honom vidare ??? Med tanke på att minst 60% av skiten dom skriver handlar om Trump. Förhoppningsvis räddar väl detta mycket skog i framtiden. Eller ska dom mata på om alla det är så synd om i förorten??? Där ändå merparten av invandrare har växt upp och gått i skolan från årskurs 1-9 alltså med samma förutsättningar som övriga i detta land !!!! Men av någon anledning hamnar många av dem i kriminella miljöer. Väldigt sällan ser man svenska ungdomar som stoltserar med vapen !!! Kan det möjligtvis vara så att det handlar om gener/livsstilar för dom andra som gärna visar upp sig ??? Eller det klassiska . Fattiga/klass samhällen gör kriminella! Med tanke på alla jordens fattiga så borde det krigas överallt . Hur mycket kriminalitet kommer det bli i Sverige i framtiden med tanke på hur många fattig pensionärer vi kommer att ha/få ????

  3. Så gick det med den bästa president som USA någonsin har haft.

    Motarbetad av vänstern, som har fått för sig att alla människor är lika. Usch så fel dom har.

  4. Om jag förstått saken rätt är Donald Trump nominerad till nobels fredspris från minst tre håll eller kanske fler. Men vänsterrörelsen som det verkar inom Nobelkommittén vill kanske hellre ha krigshetsare som får igång ekonomin i landet genom vapenindustrin.

  5. Nu kan svenska medier äntligen andas ut, det har varit många svåra månader med alldeles för stora ting att sätta sig in i. Det började och slutade istället med ett porträtt av personen Donald Trump. Dags att vända blad och ägna sig åt favoritgrenen; hata SD.

    Det lär väl låta något i den här stilen: Ja, Mats Knutsson, efter dagens debatt i riksdagen, vilka paralleller kan vi dra mellan Trump och SD´s retorik? Vilka effekter kan det få för demokratin i Europa? Hur påverkar det här bilden av Sverige i resten av världen?

  6. Finns tydligen många Generaler som har varit trötta på alla krigsgalna presidenter som startat krig enbart för att gynna de som även driver tillverkningen.
    På bekostnad av många unga amerikaners liv till mer eller mindre ingen nytta, men en stor kostnad för skattebetalarna.
    Det är priset för att bli accepterad att bli vald som president.
    Kanske dags för dessa Generaler att sätta ner foten och ta tillbaka demokratin till landet som gärna vill kalla sig, världen största demokrati.

Kommentera