”Det är inte rimligt att tillgången till vaccin får styras av marknadens principer.”

SOCIALISM. Socialdemokraternas Veronica Palm, född 1973, hoppade av politiken i oktober 2015, alltså för snart fem år sedan och lever sedan dess på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen, enligt Dagens Industri

Veronica Palm (S) i utrustning från Folkrörelsen för Angolas befrielse, MPLA, som grundades av Angolas kommunistiska parti och ett mindre parti samt fick stöd från Sovjet och Kuba.

Nu skriver Veronica Palm (S) att det inte är rimligt att tillgången till vaccin får styras av marknadens principer i en ledare på ETC, bakom betalvägg.

– Pettersson tycker det är orimligt att en 47-årig fysiskt frisk kvinna år efter år får leva på skattebetalarnas pengar.

Dessutom ska Palms lönegaranti minska när hon har inkomster, men dessa inkomster slussar Veronica Palm till ett bolag, så i praktiken spar skattebetalarna åt socialdemokraten.

När det gäller den privata läkemedelsindustrin så har de på runt ett år lyckats ta fram flera vaccin och kommer inom en snar framtid ha säkrat produktionskapacitet för en global efterfrågan som sedan det offentliga får distribuera.

Under det året har Veronica Palm lyckats plocka skattebetalarna på en halv miljon kronor och den statliga Folkhälsomyndigheten har tillsammans med regeringen producerat drygt tiotusen döda och ett mass-sms…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “”Det är inte rimligt att tillgången till vaccin får styras av marknadens principer.”

  1. Det som inte är rimligt är att vi låter oss styras av människor utan sunt förnuft. De har ofta ingen utbildning som är användbar heller.

    Jag känner att det borde göras ett bokslut över de senaste 50 åren, hur har världens bästa land kunnat omvandlas till ett stort problem?
    Invånarna får se sin försörjning minska eller skattas bort utan att några av de löften vi fått förverkligats. Det är en sisyfos uppgift, men tillsammans bör vi kunna skapa ett register över hur idiotin fått löpa fritt inom statsmakten!

    Det här gäller alla partier som bara nedmonterat de tillgångar vi byggt upp. Det normala idag är omtanke om alla andra i världen medans de som skapar något motarbetas och hotas.

    Vi har fått se demokratin nedmonteras till ett instrument för att motarbeta dem med andra åsikter, det som normalt sett alltid varit en rättighet har blivit ett sätt att tvinga människor till underdånighet.
    Vi kan nu med vänsterns attityd sälla oss till Turkiet och andra demokratiska nationer där det enda som saknas är arkebuseringarna.

    • Ja du Bigman. Hade fler personer haft de förståndet du har så hade det inte funnits dessa problem.
      Få personer under 50 år kan man inte föra en diskussion med, de är så hjärntvättade så det är en katastrof.

  2. Bidragspolitiker skall naturligtvis försörjas av bidrag det är i stort sett det enda de begriper.
    Att pengar dras in av de som producerar har de förmodligen hört talas om men aldrig begripit vad det skall tjäna till.

  3. Så privata entreprenörer som tillverkar vaccin får inte sälja det till de som betalar för det?
    Det är så det fungerar för Palm som lyfter pengar från skattebetalare utan att arbeta samt skriver inlägg i kommunist-tidningen ETC som i stort sett drivs av skattemedel för de har knappt en enda privat betalande prenumerant.

  4. Det visar på att dom som snackar mest om heder rättvisa o.s.v
    är i total avsaknad av just sådan, speciellt Sosse politiker,
    Är hon så osäker på sina kunskaper så att hon inte tror att hon
    klarar av annat än att snacka skit? Hon befinner sig dock mitt i
    livet och borde själv kunna stå för sin försörjning, men det är ju
    bekvämt att låta andra stå för sin försörjning, men inte speciellt
    hederligt

  5. Vaccinskyddet ger ”lindrigare symtom” men stoppar inte coronasmittan
    Publicerad 19 januari 2021 kl 10.07
    INRIKES. Det är inte fastställt att vaccinet mot covid-19 stoppar viruset från att spridas vidare. Därför måste restriktionerna i samhället fortsätta, säger Per Hagstam, biträdande smittskyddsläkare och vaccinsamordnare i Skåne, till SVT.

  6. Palm är ett bra exempel på det socialdemokratiska partiets förfall efter Erlander. För bara ett halvsekel sedan hade hon inte ens fått vara medlem i partiet än mindre företräda det. När partiet hade anknytning till förvärvsarbetare gjorde sig kommunister sig inte besvär. De var portade och motarbetade.

  7. Visst är det underbart att leva på andras bekostnad Veronica, dessutom får du ju tid att delta i den kulturella kören GULDFITTORNA. Livet är härligt för dej, men kanske inte för alla som ska jobba ihop till din försörjning.

  8. Jamen vi måste tänka på att hon är utbildad för att jobba inom vården , och där är det jättesvårt att få jobb .
    Å så e’ hon utbildad inom sosseriet, och där är bidrag bättre än jobb .
    Så man förstår att hon inte kan skilja på rött och fel .
    Och så går käften fortare än hjärnan , som den ofta gör på politiker .

  9. Säljs corona-vaccin svart nu på plattan. 1000 kronor för vad jag förstår 2 sprutor. Detta borde Pettersson sprida så vi kan gå ut igen.

Kommentera