Under socialdemokraternas vanstyre…

INRIKES. Under socialdemokraternas vanstyre av Sverige har landet destabiliserats oroväckande och tryggheten är bara ett minne. Bra journalister i till exempel public service borde klara av att slå sönder flosklerna som politruker serverar. Jag har gjort jobbet åt dem, skriver Katerina Janouch som svar på Lena Rådström Baastads (S) politiska lögner.

Katerina Janouch Foto: Thron Ullberg

“Vi socialdemokrater är garanten för stabilitet, trygghet och ett starkt Sverige. Låt Sverige fortsatt stå på rätt sida om historien”, skriver Lena Rådström Baastad, partisekreterare för Socialdemokraterna i en debattartikel i den regimtidningen Expressen och man riktigt känner Orwells ord eka.

Flosklerna är sötsliskig politisk retorik för att förvilla, faktiskt ren och skär lögn. För låt oss kika närmare på fakta som ligger till grund för det som Rådström Baastad pompöst försöker påstå. Stabilitet, vad är det enligt socialdemokraterna? Trygghet? “Ett starkt Sverige”?

En bra journalist på till exempel skattefinansierade public skulle genast kunna “faktagranska” detta och därmed enkelt slå sönder dessa politiska dimridåer eftersom all fakta ligger fullt googlingsbar för den som är intresserad. Men etablissemangets lata journalister granskar inte makten.

Läs vidare på Katerina Magasin…

-Pettersson tog upp samma ska för några dagar sedan Förstår socialdemokraterna att de hotar demokratin helt öppet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Under socialdemokraternas vanstyre…

  1. Snälla alla gå in på Ingrid o Maria och titta på dokumentär filmen ”det nya normala” . Ligger länk under måndagens nyhetshelg! Och dela dela dela!!

  2. Jag hade både katerinas magasin och petterssons blogg i mitt googleflöde förr… en dag fanns de inte kvar… jag gissar att google började gå sossarnas ärenden. Vilken tur att man kan hitta de båda på nätet ändå 😁 behöver inga andra media för nyheter 😉

  3. Statsministern hade tid att besöka den vänsteranstrukna
    Karina Bergfeldts mys program i lördags, men han har inte
    tid att besöka årets Stockholmare för att ta emot protestlistorna
    för behandlingen av hemlösa o fattigpensionärer???

    Tycker vi har en feg statsminister? Eller vad tycker ni ?

    • Har ingen aning. Skulle inte slösa 1 minut av mitt liv genom att titta på två fårskallar.

  4. Sossarnas ”stabilitet, trygghet och ett starkt Sverige” är deras fanstasi, inte någon verklighet eller något som visar sig i resultat. Det är inget de jobbar för rent praktiskt utan det är det fantasisamhälle de tror kommer uppstå av sig själv om bara alla analfabeter blir högutbildade och att alla andra länder börja köra med samma dårskap som deras regeringspartner MP.
    Mao. de har ingen koll på varken sig själva eller sin omgivning.

  5. ”Alliansens” vanstyre hjälpte också till att oåterkalleligen bryta ned landet! Bl a.med massinvandringen!

  6. En formidabelt kass insats i Adenda igår av Löven och hejdukar. Nu satsar han på att vinna valet 2022 och ”vinna” för honom innebär att SD hålls utanför inflytande efter nästa val.

    Nu vet jag vad vi får för pengarna. Snart 11 000 döda och en gränslös kriminalitet i kölvattnet efter en lika gränslös invandring. Skit med andra ord.

  7. Katerina Janouch är en sanningssägare av rang, hon säger
    också att Sverige har 457 olika myndigheter, och att vi borde
    införa ett nedläggningsverk för att skrota många av dom andra
    myndigheterna som bara föder stora mängder onödiga byråkrater,
    och det har hon förbannat rätt i ! Det behövs många händer i vården?

  8. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Vi på ULSANS brukar ta in artiklar av Katerina J som hon klart och tydligt har deklarerat att de ska spridas efter bästa förmåga. Idag var Pettersson snabb och delade före oss. det tackar vi för. Vi på alternativmedia SKA hålla ihop och dela vårt budskap så det når ut maximalt. de som inte håller med om det är de västerblivna LOL
    (dagens artikel skriven av ULSANNS kommer inom kort på vår blogg)

    • Vi alla har en uppgift i samhället. ”MAKTEN” vill helst behålla all information för sig själv och pytsa ut den till befolkningen när det passar dem bäst. (Wollan Wolodarski ansåg för några dagar sedan att Public service inte skulle vara opartiska utan förmedla sanningen.
      Vems sanning ? Wollans sanning med lögnerna i DN eller ?
      Att efter bästa förmåga hålla sig till sanningen är svårt, man bör inse att ibland är sanningen relativ om vi inte menar att 1+1=2 vilket vi kommit överens om.
      PK-samhället har under decennier visat vad deras ”sanningar” går ut på och de har endast varit en börda för svensk befolkning och ett förtryck
      Gú tår på er grevar, baroner och det svenska fotfolket, nu tar vi oss en köpp kaffe och under anständiga former utan (kaffe)-JÖKEN diskuterar en eventuell framtid i lycksalighetens rike den förträffliga
      ”svenska humanitära stormakten”
      https://ulsansblogg.wordpress.com/2021/01/18/ar-webben-det-moderna-kafferepet/

  9. Grunden till detta lades av makarna Myrdal. Man ska vara lönsam, spädde Wigfors på. Barn och gamla var tärande eftersom de inte var produktiva. Fokus blev på dem som arbetade och drog in skattemedel och säkrade produktionen. Men sedan kom invandrarna med ett oändligt tärande!

    Men S kan aldrig erkänna att arvet efter Myrdals, Wigfors och Palme har blivit ett omänskligt samhälle.

  10. Man talar om miljösekten när det gäller tokarn i Miljöpartiet man kan utan tvekan mynta om en maktgalen svagbegåvad sosseelit som lider av storhetsvansinne bommersviksekten eller bommersviksklanen också.

  11. Pettersson! Har du tagit efter Googles bolag och plockar bort kommentarer som du inte gillar?
    Var finns Felicias lovsång av Sossarna, även vänstervridna måste få kommentera, eller hur?

  12. Felicia!
    Nu för tiden verkar alla vara svenskar oavsett de är födda i Afrika, Asien ja förresten alla världsdelar utom de med svenska föräldrar födda i Sverige.
    Din sista mening avser väl sossarnas oheliga avtal med muslimerna anno 1999, eller hur?

    • Vänsterblivna Felicias strukna inlägg postat 2021-01-18 kl 12:01: ”Jag röstar på dem då de tar hand om alla svenskar som råkat illa ut, vare sig de är födda inrikes eller utrikes. Vem kan vara så känslokall att inte värna om detta? Sossarna har gjort mer än de fått beröm för.”

      • Tack, my. Blev lite knasigt att läsa när inlägg tagits bort…
        Varför? Precis som moberg sa så borde väl ”andra” oxå få säga sin syn på det hela. Låt läsarna få en möjlighet till att diskutera…

    • Men hallå, det är rätt meningslöst att diskutera när kommentarer stryks hela tiden. Vad är meningen med detta. Min kommentar var svar på Felicias påstående att S ”tar hand om alla svenskar som råkat illa ut, vare sig de är födda inrikes eller utrikes.”

  13. Hela socialdemokratin är uppbyggd på lögner och fula tricks. Citerar Vilhelm Moberg : Socialdemokraterna har två mål : Att ta makten och att behålla den. Dom går över lik för att behålla makten och det har vi ju sett flera ggr.
    Dom gräver sin egen grav och ju förr dom åker ner i den desto bättre…..

Kommentera