Varför är det inte olagligt att rymma från fängelset? och Sverige ska inte finansiera andra länders pensioner

MEDIA & BROTTSLIGHET. Riks är en konservativ nyhetsförmedling som drivs av Sverigedemokraterna.

Ska det vara olagligt att rymma från ett svenskt fängelse?

Efter det uppmärksammade mordet i Rissne väcks frågan återigen till liv om det ska vara olagligt att rymma från fängelset i Sverige. Emmie intervjuar Linus Bylund, tidigare riksdagsledamot för SD om hur det kommer sig att politikerna fortfarande inte gjort något.

Sverige ska inte finansiera andra länders pensioner

Emmie intervjuar Medborgerlig Samling partiordförande Ilan Sadé om EU:s coronapaket och vad konsekvenserna blir för vanliga svenskar när allt mer makt förflyttas till Bryssel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Varför är det inte olagligt att rymma från fängelset? och Sverige ska inte finansiera andra länders pensioner

 1. Vi ska inte heller ge ”barnbidrag” till mödrarna i Afrika! Alla i hela världen prioriteras men svenskar struntar man i!

 2. Det är väl klart att det är olagligt att rymma från ett fängelsestraff. Minst tre år ska läggas till straffet som skulle avtjänas!

 3. Den som rymmer skulle automatiskt få dubbelt straff och ingen tv, inga besök, ingen kontakt med yttervärlden alls. VI MÅSTE SLUTA DALTA

 4. Ja det kan man fråga sig ?
  Vidare har de som följer Petterssons blogg kanske läst min kommentar om C-19 i Tyskland. Stenbock skrev för en tid sedan,att nästa steg i totalitära Tyskland,är återuppbyggnad av KZ-läger.
  Nu är vi där i Baden /Würtenberg och Schleswig-Holstein finns redan sådana klara,att inhaftera s.k. Quaer-tänkare. I Brandenburg som omgärdar Berlin,är sådana under uppförande.
  Dit skall nu liksom under Adolfs tid alla inspärras,som inte accepterar de styrandes regler o. nya lagar kring C-19. Huruvida kommunister o. vänsterextrema är undantagna,framgick inte av rapporten.
  Ni som event. betvivlar mina rader,kan gärna gå in på MDR´s text-TV sidan 118,för att få svart på vitt….

 5. När man börjar erkänna de kvalitetsbrister som de nya svenskarna har kan man göra något åt saken. Spelar ingen roll om det är ras/religion/ursprungsland som är problemet.

  Ett folk så Hitler, det hade han rätt i. Man kan inte blanda Hej vilt då alla har sin lojalitet hos sitt folk.

  En etiopier rånar inte en annan etiopier, en muslim rånar inte en med muslimsk utstyrsel. Jag ser definitivt inte USA som föregångsland.

Kommentera