”Nu har nästan alla etniska svenskar försvunnit”


INVANDRING & SKOLAN. För tre år sedan var Igelboda skola i Saltsjöbaden en blandad skola. ”Nu har nästan alla etniska svenskar försvunnit”, konstaterar pappan Naveed Khan. ”Är det rimligt år 2020 att folk väljer skola efter etnicitet?”, undrar Naveed enligt tidningen Mitti.

Bilan Osman är född i Sverige men hatet finns kvar, undrar varför SvD accepterar detta rasistiska hat och varför inte Bilan flyttar till Somalia där hon har sina rötter och släkt.

Forskare kallar fenomenet ”white flight”. När andelen elever med utländsk bakgrund ökar på en skola flyttar många etniskt svenska föräldrar sina barn därifrån. – Få föräldrar skulle nog medge att de är emot mångfald. Men det finns en farhåga om att kunskapsnivån ska tryckas ner och att deras egna barn inte ska få tillräckliga utmaningar och stöd till kunskapsutveckling, säger Stefan Lund, skolforskare på Stockholms Universitet.

Stockholm har några av landets mest segregerade skolor, visade en kartläggning av SVT Nyheter 2019. Andelen elever med utländsk bakgrund varierade från 4 procent till 98 procent.

Det fria skolvalet har bidragit till att öka skolsegregationen, fastslog en statlig utredning våren 2020.

Familjer med svensk bakgrund och högutbildade föräldrar med utländsk bakgrund tenderar att välja bort skolor med hög andel utländsk bakgrund, enligt utredningen.

Enligt skollagen ska grundskolan ”främja allsidiga kontakter och social gemenskap”.

– Pettersson tycker det är lite märkligt. Drygt 80 procent ville öppna sina hjärtan och kallade dem som var emot för bruna rasister. Nu gör de själva likadant.

Och det gäller inte bara skolor, det är likadant i bostadsområden, i idrottsklubbar, överallt. Några från främmande kulturer går bra men blir de för många drar svenskarna.

Det finns gamla ordspråk som inte tillkommit av en slump och som rymmer mycket visdom. Tyvärr verkar inte våra politiker hört talas om ”lika barn leka bäst” och ”man ska ta seden dit man kommer”.

I Sverige har vi tagit emot 1,2 miljoner invandrare de senaste tio åren. I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “”Nu har nästan alla etniska svenskar försvunnit”

 • Christian Johansson

  Par som får barn eller barnfamiljer som flyttar av någon anledning flyttar till det bostadsområde, så långt pengarna räcker, där barnen får högst andel svenskar i skolan. Det är självklart. Alla gör så. Även hycklare.

  Gilla

 • Kungen

  Ja, jag skulle absolut INTE vilja ha mina barn i en sådan skola. Då lär dom ju sig INGENTING. All lärartid går ju åt till dom som inte kan svenska och inte kan hålla käften. Så enkelt är det. Detta förstör hela skolan och barnens framtid. Vi måste kunna tala om problemen. Annars kan vi aldrig nånsin lösa dom

  Gilla

 • Karin Arovelius

  Men hallå! Hur många ggr skall jag behöva berätta att Bilan inte är anst på SvD!! Har aldrig varit!

  Gilla

 • PML

  Jomen det är väl tydligt med den här artikeln vem som är dom riktiga verkliga hatarna. Dessutom sannolikt inkvoterade hatare.
  https://samtiden.nu/2021/01/bidragsfusket-har-exploderat-som-en-foljd-av-migrationen/
  ”Avslöjanden av fusk med assistansersättningen (LSS) har tredubblats på bara ett år. Försäkringskassans återkrav och skadestånd kopplat till assistansersättning ökade från 133 miljoner kr 2019 till 464 miljoner 2020.”
  ”För att framstå som ”goda” låter de styrande partierna kriminella bedriva människohandel, ta migranter till Sverige enbart för att utnyttja dem för att komma över svenska bidrag.
  ”De finns inga ord för dårskapen. Tyvärr tycks det krävas att välfärden ska haverera på bred front innan väljarna vaknar och röstar bort de ansvariga partierna. Men då är det försent. Då kommer landets befolkning att stå med ett länsat konkursbo till nation.”

  Gilla

 • Tony

  Ti8ll den så kallade damen på bilden , RES DÅ HEM
  INGEN BLIR GLADARE ÄN VI!

  Gilla

 • Z

  Vad händer med det svenska samhället när Bilan Osman och hennes svans tar över Sverige?

  Är lågutbildade och analfabeter bättre på att styra ett land?
  Är klansamhället bättre än välfärdssamhället?
  Är svart rasism bättre än vit?
  Behöver vi skolor överhuvudtaget?

  Jag bara undrar

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Här ser man klart och tydligt det stora problemet!

  Många från vissa länder saknar helt självkritik! Allt är alltid någon annans fel. Aldrig har dom någon egen skuld. Inte konstigt att det många gånger ser ut som det gör i deras hemländer. Jag förstår inte att det bara går att vara så självgoda!

  Det finns aldrig en enda tanke på VARFÖR vill ingen gå här med oss! Har vi gjort något fel? Aldrig någonsin. Bara rasism som många svenskar med självskadebeteende har lärt dom att se i allting!

  Jag kan tala om för honom och alla andra med för den delen.

  Det finns INGEN svensk som väljer bort en skola bara för att där finns elever med utländsk bakgrund!

  Ingen tittar på elevernas etnicitet, man tittar bara på hur skolmiljön är, var hämtar mina barn kunskaper bäst.

  Var slipper dom bli bötade, var slipper dom att bli jagade och misshandlas av gäng som har mer gemensamt med hyenor än mänskligt liv, var slipper dom bli förnedringsrånade och betraktade som horor som man kan göra vad man vill mot bara för att dom inte har slöja!

  Var blir inte lärarna misshandlade?

  Som sagt, försök inte inbilla mig att någon svensk skulle ta bort sina barn från en skola där barnen trivs och gör bra resultat bara för att där finns barn med en annan hudfärg eller med ett annat etniskt ursprung. Glöm det!

  Gilla

 • Peppe

  bilan osman – du skulle träffa din namne.

  Var nånstans, annat än i Sverige, ger man
  uppkäftiga ungdomar sån plats i media.
  Har den lilla INGA vuxna i närheten..

  Gilla

 • Jan-Eric Örnberg

  Jag läste följande i en artikel: ”Forskare bevisar: Folk som är vänster är intoleranta, aggressiva och har låg IQ. Omfattande studie slår fast sambanden. Internationell forskargrupp bakom banbrytande upptäckter”.
  När man dessutom läser att en människa som har svenska skattebetalare att tacka för allting säger följande; ”För var dag som går så pallar jag inte med vita människor”. Är det inte så att den folkgrupp hon tillhör ska vara tacksamma för vad vi vita människor gjort via våra skattemedel?

  Gillad av 1 person

  • Cirkus Sverige.

   Tack Jan-Eric….så bra sammanfattning…så måste det naturligtvis vara…allt stämmer !

   👍👍👍👍👍

   Gilla

 • Pålsjö

  Samtiden som ges ut av Sverigedemokraterna. skriver att svenskar kan vara i minoritet år 2065. Enligt professorn i etnologi, Karl-Olov Arnstberg, har vid den tiden Sveriges infödda befolkning minskat till 49 procent. Infödda svenskar har en lägre nativitet med i genomsnitt 1,86 infödda svenska barn, medan den muslimska gruppen ligger på 2,86. Sverige har också en klart större andel muslimer i sin invandrade befolkning än våra nordiska grannar. I Sverige finns det idag 500 000 muslimer och de utgör 53 procent av invandrarna, medans de i Danmark utgör 25 procent, i Finland 22 procent, och i Norge 18 procent. Den muslimska befolkningen i Sverige väntas också öka med 4,1 procent årligen, dels till följd av ett högre födelsetal och dels på ett årligt inflöde av 34 000 muslimska invandrare per år.

  https://samtiden.nu/2017/04/svenskar-kan-vara-minoritet-ar-2065/

  Gilla

 • Majbjörn

  ”Är det rimligt år 2020 att folk väljer skola efter etnicitet?
  Ja. Med tanke på vilka negativa effekter som vi sett att det medför är det naturligt. Inte flyttar familjer utan anledning.

  Gilla

 • SVENSK

  I stort sett allt som ej presenteras i Regimmedierna och Regimtrogna medier betraktas nästan alltid till en början som ”konspirationsteorier” av nämna medier och de styrande. Sedan när de förverkligas upphör diskussionen och då tar ofta istället censuren vid. Regimen skapade själv, under 1990-tals”krisen” (då det hade fötts rekormånga SVENSKA barn) den framtida förevändning som skulle behövas för att nu säga: ”invandringen behövs, för det finns inte tillräckligt med svenska arbetstagare”. Det som gjordes var att hundratusentals sattes i arbetslöshet, barnfamiljernas ekonomi skadades eller förstördes och tusentals tvingades sälja och fick lämna sina hem. Det ledde till ett kraftigt minskat barnafödande som i sin tur nu syns som en brist på SVENSKAR i arbetsför ålder. Att skaffa ett till barn var för många helt otänkbart.
  Denna sk 90-talskris var planerad och uppstyrd för att bl a orsaka just detta. Till det kommer alla andra skapade anledningar till att massinvandringen ska fortsätta. Nu ska SVENSKAR ej heller kunna segregera sig längre, det är bara utlänningarna som får det! För de kan aldrig officiellt anses vara ”rasister”, endast SVENSKARNA!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: