20 thoughts on “Gudrin Schyman föreslår namnbyte

  1. Vad lever hon än? Har inte hon supit skallen i bitar offentligt tillräckligt? Om man pissar i en biosalong när man är full borde man krypa in i ett hörn någonstans långt bort från allt vad offentliga lyktor heter för all framtid. Anskrämlig varelse det där!

  2. Ja varför inte när det gäller GUDRUN hon vet var pengarna finns att hämta, det är väl det mest uppenbara
    Får hon med sig lilla Greta är ju det ett pensions lyft.
    jag orkar persoligen inte engagera mig, men ser ju uppenbara fördelar med pengarna som finns att hämta i drivor när det gäller klimatet.
    Hon är ta mig tusan inte dum, men nyttan är kaos.

  3. IDIOTPARTIET – för dig med iq samma som ditt skonummer som vill känna gemenskap bland likasinnade… 😄😄👍👍

  4. Eftersom klimat-statistik kräver ett utfall på c:a 100 år, så lär det dröja innan det nya partiet har något att rapportera. Där bet HON? sig i tummen, Schy-MAN?

  5. Nja,Stenbock var tacksam för att denna häxa råkade befinna sig på Kastrup,när jag en gång landat.
    Efter ”promenaden” från planet och c:a 1 km till fots,med bagage o, mitt dåliga ben. Sökte under vägen förgäves efter en ledig sittplats. När det började snurra o. svartna för ögonen,såg jag i diset äntligen en ledig sådan på en bänk,lite längre fram.
    Först efter att ha vilat ut en stund,upptäckte jag varför denna plats var ledig.
    Till vänster om mig satt denna anskrämliga feminist…. Därför blev vilan kort. 😉

    • Rubriken ”KLIMAKTERIETANTERNA
      Ett parti för oss med måttliga förståndsgåvor!”

      eller bättre ? Ett parti för oss med mindre månatlga gudagåvor”.

      – Livet har givit mannen och kvinnan olika förmågor och att de för båda blir sämre med åren bör inte föranleda att någon skall känna sig kränkt av förslaget till partislogan.

  6. Perfekt ! Eftersom det är solen som bestämmer klimatet, så kommer Gudrun att ha noll(0) inflytande. Spelar ingen roll hur obstinata de är eller hur mycket dom bjäbbar. Solen rår dom inte på. För det är högre makter som har INITIATIVET. Och där ingår icke ”Batikhäxorna”.

  7. Fjärran Östern Redaktörens namnförslag är helt adekvat för det tynande stollepartiet om möjligt ännu mer tokigt än miljösekten.

Kommentera