Foliehattarna på Aftonbladet tar aldrig slut


MEDIA. För att slippa behöva känna sig som rasister eller som någon som öppnar dörrar för rasister är det ju bekvämt att lägga den skuldbördan på någon annan. På Stefan Löfven. Den som sa det han var det, liksom.

Men det de gör är ohederligt. För polariseringen är ju i själva verket det högern gör när de fullt medvetet drar isär samhället och skenar mot extremhögerns öppna famn. Vänstern går ju ingenstans, de som rör sig bort från det gemensamma, från det samhälle vi känner – det är den allt radikalare högern, skriver Lina Stenberg i en ledare på Aftonbladet.

– Pettersson skulle vilja bemöta detta med att ”vänstern går ju ingenstans”, de som rör sig bort från det gemensamma, från det samhälle vi känner – det är den allt radikalare högern”.

1989 hade vi en ”enorm” invandring på runt 30.000 migranter. Då beslutade statsminister Ingvar Carlsson (S) att stänga gränsen. Sverige var fullt och Sverige klarade inte mer sa Carlsson och fick stöd av moderaterna. Gränsen öppnades sedan av Carl Bildt (M) efter utpressning av folkpartiledaren Bengt Westerberg.

1989 kom c:a 30.000 flyktingar, då var Sverige fullt enligt socialdemokraterna. I år kommer 80.000-90.000 uppehållstillstånd att beviljas, trots att gränserna är stängda enligt socialdemokraterna.

Läs Invandring, sysselsättning och ekonomiska effekter, nedanstående står i slutet på del 5. Från regeringen Ingvar Carlsson (S) år 1995.

I samma utredning stod detta, vad tog dessa krav vägen?

– Pettersson säger att det finns mycket, mycket mer. Frågan är om Lina Stenberg är totalt okunnig om socialdemokratins historia eller om damen ljuger medvetet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

En socialdemokrat från den tiden när socialdemokrater i Sverige var som Sverigedemokraterna idag.

9 responses to “Foliehattarna på Aftonbladet tar aldrig slut

 • Maya

  Polariseringen står vänstern för.Dom anser att dom har rätt till alla och allas åsikter.Dom har självpåtagit sig en roll som talespersoner för den breda massan.Dom pådyvlar oss en massa ”kultur ” som dom anser att vi ska acceptera.Allt utanför denna sfär är ”höger, rasism och nazism”.Man borde ta och tagga ner dessa ständiga påhopp på det som inte passar in i deras världsbild.Ett flagrant exempel på detta är väl intervjun med Mattias Karlsson i ett TV program.Ramaskri ! Herregud så hemskt att låta någon med annorlunda åsikter få komma till tals på ett lugnt och trevligt sätt ! Så kära vänsterkant, så beter man sig när man gapar och polariserar över någon eller något.Bara ett exempel av många…..

  Gilla

 • Tony

  Tänk att alla människor som är kritiskt inställda till den bedrövliga
  politik som regimen kör har blivit ”Extremhöger” ? Gamla Gubbar
  och Tanter som jobbat i hela sitt liv, och förmodligen i många fall
  röstat S har på gamla dar gått o blivit Högerextremister??? För
  att dom vill ha ordning och reda i samhället men istället fått oreda
  och all slags brottslighet? Detta tycker dessa vänsteranstrukna
  att dom ska tåla. Men Puckon på vänsterkanten klarar sig utan
  kritik trots att det är dom som är problemet!

  Gilla

 • dv

  Patetiskt när socialdemokraterna som är kända för sin rasbiologi pratar om rasism.

  Gilla

 • Z

  Vad hjälper det när informationen inte når vanligt folk.

  HUR VÄCKER MAN EN SVENSK??

  Gilla

 • Kungen

  Hur kan aftonbladet få hålla på och sprida lögner hela tiden. Sossarna har genom åren mycket gemensamt med nazisterna medan SD ju bildades 43 år efter krigsslutet. Löfvens egen morfar var nazist. Sossarna hjälpte nazisterna med mycket under kriget. Tänk om dom tog reda på fakta innan dom publicerar. Som vanligt är fakta ointressant för vänstervridna för dom har en blockering i hjärnan som gör dom både blinda och döva för fakta. Fy fan för aftonbladet och deras lögner

  Gilla

  • Tony

   Vad jag inte förstår är varför en enda människa köper
   denna lögnblaska eller deras konkurrent i samma stad?
   Lägg dessa pengar på en god semla istället, för varje
   osålt ex av dessa blaskor är en fin signal till dem att byta
   spår. Det svider alltid hårdast i ekonomin hos dem.

   Gilla

 • Majbjörn

  Mycket bra artikel.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: