12-årig pojke rånad av fyra invandrarungdomar


VÅLDSVÅGEN. En 12-årig pojke blev rånad på diverse tillhörigheter av fyra personer utanför en livsmedelsbutik i Köping under lördagskvällen. Polisen larmades och kunde efter kontroll gripa tre ungdomar i 14-årsåldern i närheten – där hittades också stöldgodset i en väska under en bil, uppger bblat.se bakom betalvägg.

De tre gripna överlämnades till vårdnadshavare, uppger polisen.

– Pettersson fick ett mejl och konstaterar att Köping är som stora delar av Löfvens Sverige. ”Socialdemokraterna i Köping sa nej till SDs förslag till centrumvakter inför valet 2018, och nu ser folket i Köping resultatet av Sossarnas blindhet, för vad som sker i vår stad. Många rån och rånförsök på både ungdomar och äldre, även mitt på dagen utanför butikerna i Köpings centrum, och sossarna och deras knähundar i fullmäktige sover, och polisen får inte knysta om förövarnas identitet. Allt för att mörka sanningarna för kommuninvånarna”.

Otrygga Köpingsbor Olle och Karin

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

I en annan del av Köping var en svensk dokumentärserie som började sändas 2007 på TV4. Serien skildrar livet på ett gruppboende för människor med funktionsvariationer i Köping och har hyllats av både kritiker och andra som ett av Sveriges populäraste program.


7 responses to “12-årig pojke rånad av fyra invandrarungdomar

 • messkalle

  @Jenny förstår din åsikt men varför har vi en statsminister som säger: Ett starkare samhälle är ett tryggare Sverige.

  ”Tryggare kan ingen vara än guds barnaskara ….”, är ord som.jag minns från en tid då Sverige var för svenskarna. Det märkliga är att Tage Erlander var regeringschef då. Att Sverige blivit annorlunda nu, kan det bero på att Erlander var chef för en myndighet som internerade svagbegåvade svenskar och inte tog avstånd från nazismen?

  Gilla

  • Jenny Ek (wadyr)

   Jag är inte utbildad statsvetare så jag har troligen inte korrekt utbildning för att svara på den fråga du ställer. Men att 14åringar rånar är helt uppåtväggarna fel. Och visst till sist är det väl en statsminister som har huvudansvaret för ett lands invånare. Och att han vi har idag ljuger sitt eget folk rakt i ansiktet det är ingen nyhet. Att sverige är ett korruptland är ingen nyhet heller. Men det är inte statsministern som uppfostrat dessa 14åringar. Det är inte han som låtit dessa växa upp utan kärlek och utan att man bryr sig om vad de gör. Det ansvaret ligger på, i första hand föräldrarna, i andra hand socialtjänsten i köping. Därför lämnades de av polisen till deras vårdnadshavare. Frågan är kommer socialtjänsten ta tag i sitt ansvar och hjälpa dessa 14åringar? Och kommer samhället hjälpa 12årigen att komma över sitt trauma? För vi vet väl alla vid det här laget att statsministern bryr sig inte ett dugg om att en 12åring blir rånad av 14åringar?

   Gilla

 • Britt-Gunnar

  Det mångkulturella samhället! 🤗

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Men om vet att samhället är otryggt, varför låter man sin 12åring gå omkring ensam i det då? Jag är själv förälder till en 11åring och vill han till affären följer jag med. Risken att bli rånad är alldeles förstor för att han ska få gå själv. Jag skapar trygghet åt mina barn, inte samhället. Det är mitt föräldraansvar…

  Gilla

 • Peppe

  P-råttor vars föräldrar är ovetande..?!?

  Gilla

 • Moberg

  Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli.
  Gissar att en viss Steffe ler förnöjt då han läser om de fyra lärlingarna.

  Gilla

  • valentin

   Han o frun så klart, hon rör sig i antisemitiska circlar, synd att carina inte frågade om de , nä förstås, inte förstöra en mysstund

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: