Media och dubbelmoral


DEMOKRATI & MEDIA. Minns ni Black Lives Matter demonstrationerna i Sveriges huvudstad Stockholm nära det kungliga slottet. Polis fick använda pepparspray mot demonstranter. Tusentals Black Lives Matter-demonstranter och deras vänsterblivna sympatisörer demonstrerade i centrum för att en yrkeskriminell knarkare dött i USA.

George Floyd, kriminell

Media försvarade kravallerna med att demonstranterna var förtryckta och frustrerade, det är likadant när BLM och vänsterblivna demonstrerar, intar kongressen, förstör och dödar i USA och resten av världen, de är frustrerade och media försvarar dem.

Donald Trumps sympatisörer däremot är inte frustrerade, de är ett hot mot demokratin…

Trots corona-pandemi marscherade tiotusentals över hela världen sommaren 2020, spred smitta och förstörde för miljarder, men de var ju frustrerade över att den yrkeskriminella knarkaren George Floyd dött, det är synd om dem och de utgör inget hot mot demokratin enligt media…

Majoriteten var fredliga, några våldsamma, precis som Trumps sympatisörer…

När Sovjetunionen fanns kallades det ”Ondskans imperium” ansvarig för många, många miljoner människors död. Den uppmärksamme kanske ser var BLM har hämtat sin logo…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Media och dubbelmoral

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: