Vänstern rasar


Nu är de på den vänstra planhalvan i politiken förbannade, minst sagt.

SVT:s Anna Hedenmo gjorde i sin programserie ”Min sanning” något av det mest tabubelagda man kan göra. Hon placerade en Sverigedemokrat i intervjustolen.

Det var i söndags Mattias Karlsson var inbjuden för att berätta lite om sig själv, sitt intresse för politiken och något om dagsaktuella händelser. Bl.a. tog Hedenmo upp fallet från 2005 där ett SD-möte i småländska Rottne stormades av AFA som attackerade med tårgas, basebollträn och påkar. Något svensk media mötte med en gäspning.

Anna Hedenmo bemöter kritiken i Expressen och ser ett mönster i att vänstern genast anklagar kanalen för att ”gå rasisternas ärenden”.

Bl.a. sitter Jonas Sjöstedt i Vietnam där han förutom att rulla tummarna i takt med att riksdagsarvodet ramlar in på kontot, är förbannad för att SVT har osmaken att ge såna som Sverigedemokrater samma utrymme som andra. Jan Scherman skriver att han inte längre känner igen ”sitt” SVT för att de låter Mattias Karlsson intervjuas på bästa sändningstid och i samma (allt märkligare blaska) skriver tv-krönikören Johan Croneman att SVT står för ett haveri när man låter Mattias Karlsson komma till tals utan att tvinga honom att stå till svars för Trumps agerande och andra internationella händelser.

Minns då att samma vänsterkant inom politiken hyllade Skavlan när han angrep Jimmie Åkesson på ett sätt som han inte behandlat någon annan gäst.

Det talas mycket om polarisering i dagarna och frågan är om inte vänstern är de som ser till att polariseringen ges möjlighet att växa?

Se intervjun med Mattias Karlsson här och minns då att ”Min sanning” sett gäster som kommunisten Sven Wollter, tillika kommunisten Jan Myrdaltwitterdrottningen Annika Strandhäll, SD-hataren Timbuktu, plagiatanklagade Alexandra Pascalidou och porrförläggaren Berth Milton Jr


9 responses to “Vänstern rasar

 • Peppe

  Många är fattiga, alkoholiserade, i barndomen och i vuxen ålder misshandlade på olika sätt.
  WT – de m å s t e bara skrika och bråka.
  Det är deras förgörande arv. ..

  Gilla

 • Rädd

  Äh, jag tror inte ”vänstern” klagar så mycket på det. Jag tycker själv att det är intressant att lyssna på M. K.

  Gilla

 • Moberg

  Att PK på alla sätt förnekar rätten till SD som i en demokrati vunnit betydligt fler väljares röster än vad småpartierna gjort kommer förmodligen bara att ge SD fler röster nästa val.

  Gilla

 • G Nordström

  Kan inte jämföra med något av de andra intervjuerna eftersom jag inte vill spilla min tid på en massa kommunist propaganda och totalt ointressanta personer åsikter och sjuka tankar, får tillräckligt redan från Rapport.

  Gilla

 • Patrik

  Dagens begrepp: vänsterbliven 😄

  Gilla

 • Kungen

  När argumenten tryter skriker vänstern.
  DE TJATAR HELA TIDEN OM ” ALLAS LIKA VÄRDE ” utan att fatta vad det innebär.
  De kan aldrig möta Jimmy Åkesson i en riktig debatt för deras argument håller inte. Då är det mycket lättare att dra rasistkortet. FY FAN VAD YNKLIGA DOM VÄNSTERVRIDNA ÄR.

  Gillad av 1 person

  • Jörgen filipsson

   Granskning Sverige ringde runt och frågade politiker ,kända personer mm vad allas Lika värde innebar ingen kunde svara det vart så jobbigt så man fick lov att stänga ner dom Eva Burman spred felaktiga citat och lögner så kanalen var nedstängd dock finns många klipp kvar på VK lyssna gärna om ni inte gjort det i princip alla tillfrågade kan inte svara och är på väg till möte eller sitter i möte och stndard svart maila mig Så som dom gjorde skall reportar på Tidningar radio och TV göra ställ kritiska frågor Synd att denna kanal släcktes kommer den tillbaka skaöö jag fira ordentligt

   Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Det är bra att Sveriges ca.35 % av svenskarna får en talan i PK-jönsarnas styrda vänstervridna media cirkus.

  Ca. 35% av svenskarna är INTE LANDSFÖRRÄDARE !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: