Sandor om att Sverige har förvandlats till Nordens kalifat

INSÄNDARE. Till kyrkoherde Ivan Knezi

Det skall tydligen vara en ungrare som återigen vågar öppna munnen och påtala fakta för svenskarna!

Ungerns parlament Wikipedia

När skall en svensk präst uttala sig på detta sättet?

Jag skriver några uppmuntrande ord till dig på vårt hemlands språk : ”Fasza gyerek vagy, Ivan!”

Fritt översatt till svenska betyder detta ungefär följande : ”Du är en grabb med kuk, Ivan!”

Sandor Herold, ungrare med samma utrustning

Kyrkoherde: Sverige har förvandlats till Nordens kalifat

– Pettersson vill tillägga att Ungern ofta kritiseras för att vara odemokratiskt av EU och Sverige samt en massa så kallade journalister, oftast för att Ungern inte vill ta emot muslimska invandrare men om du som svensk vill flytta dit är det inga problem.

En anledning till att ungrarna är lite annorlunda än vi kan vara att de varit ockuperade v kommunister, nazister och muslimer.

1990 hade Ungern sitt första fria val, sedan 2010 styr premiärminister Viktor Orbán och hans koalition med absolut majoritet. Det är enligt svenska politiker och journalister mer odemokratiskt än att Stefan Löfven styr med hjälpa av 32,67 procent av rösterna.

I Ungern har man en spärr på fem procent för att komma in i parlamentet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Sandor om att Sverige har förvandlats till Nordens kalifat

  1. Pettersson du har lite fel jubelåsnan har inte ens 32% utan endast 28% resten får han köpa in dyrt från miljösekten och pedofila partiet.

  2. Tack Sandor, i de länder som senaste 75 åren fått slåss för sin frihet mot nazister och kommunister vilket är huvuddelen av Europas länder så inser man kommande hot och faror i tid. Det fredsskadade svenska folket däremot bockar och faller på knä inför överhet och yttre hot, arma land och arma folk som Inte inser vad som kommer att ske.

Kommentera