Busschaufför svårt misshandlad i Växjö

VÅLDSVÅGEN. En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för att ha misshandlat en busschaufför grovt med ett tillhygge, uppger polisen på sin hemsida.

Misshandeln skedde vid 20-tiden på Stortorget i Växjö och när patruller kom till dit ska två gärningsmän ha försvunnit till fots. En av männen greps strax före klockan 23 och misstänks nu för grov misshandel.

Busschauffören fördes till sjukhus med ambulans, men det är okänt hur pass allvarligt skadad chauffören är.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Busschaufför svårt misshandlad i Växjö

  1. Men varför protesterar inte fler Svenskar mot det sinnessjuka
    intaget av folk från Mena, när vi har en pandemi, och åtgärdas
    av stränga restriktioner över vad vi får och inte får göra?

    Vad dessa människor bär med sig vet vi inte, så varför tillåts
    detta pågå som vanligt??????? Och varför ställer Media inte
    dessa frågor???

    • Media har abdikerat från sitt ursprungliga uppdrag. Som Katarina Januch skrev på sin blogg för ett tag sen: numer granskar inte journalisterna makten, dom granskar folkets åsikter och hänger ut obekväma. Det är deras kärnverksamhet numer, inte att vara den fjärde statsmakten utan dom har rollen tillsammans med Expo/Exit och annat löst kommunistpack i samma anda som Kgb i Sovjet och Stasi i DDR. Är det sakligt och objektivt att delta i folkmordet på Sveriges ursprungsbefolkning? Fjollor är deras rätta namn. Inom SD och Sverigerörelsen är inte min uppfattning likadan. Se på Sölvesborg som ett bra exempel med hårdare tag. Gillar det. Du hittar mer malle under nagelspetsarna på Louise Erixon än på 80% av svenska mähän ”män”.

      • Pia! Ursäkta en gammal fossil men vad är malle, jag vet en kommun i Fladern som har det namnet och en tillverkare i England som gör resväskor men att någon har malle, det har jag aldrig hört förr.

      • Manlighet, hörde det av ”skånska” danskar som jag träffade när jag bodde i Skåne på 90.talet,

  2. Det nya Sverige betyder tydligen trygghet och extra skydd för kriminella med primitiva våldsbeteenden. SD är fortfarande regeringens motsats i den obegripliga invandringspolitiken, som nedprioriterar lojala medborgare. Människor, som utför sina jobb åtnjuter dålig trygghet på gator och torg. Det är inget fel att vara främlingsfientlig när främlingar är kriminella. När det är möjligt ska brottslingar förstås utvisas av våra rättsinstanser. Våra myndigheter ska bry sig om skötsamma svenskars säkerhet mer än brottslingars.

  3. ”Alla som bor i Sverige ska känna trygghet” han glömde tillägga ”utom ni som jobbar, betalar skatt och betalar vårt experiment.”

    • Jag tycker SL skall prya som busschaufför eller biljettkontrollant. Det borde egentligen var obligatoriskt med minst en veckas pryo per år för riksdagsmännen/kvinnorna. Så att de fick sig lite verklighet till livs! Och med avdrag på riksdagslönen just den veckan, istället pryolön. Då skulle de komma närmare ”verklighetens folk”.

  4. Helt Ofattbart !

    Tankarna går till busschaufförens familj ..och till resten av sveriges befolkning…

  5. Se nu till att dessa individer får rejäla straff och utvisning om det går, Man måste sätta ner foten nu ingen går ju säker längre i detta land

Kommentera