Steve Bannons kanal borttagen från Youtube men Löfven får fortsätta ljuga


DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Donald Trumps tidigare chefsstrateg Steve Bannon och hans podcast ”War room” har fått sin kanal på Youtube borttagen, skriver The Wrap.

Enligt en talesperson för Youtube är orsaken att podden spridit falsk information om det amerikanska presidentvalet och att den därmed brutit mot videoplattformens regler. Beslutet kommer ungefär samtidigt som Donald Trump stängs av från Twitter och flera andra plattformar.

– Pettersson säger att det börjar bli otäckt. Tanken att felaktigheter plockas bort är god men varför är inte statsminister Stefan Löfven (S) bortplockad när han påstår att invandringen ska ge förtjänst?

Eller justitie och migrationsminister Morgan Johansson när han påstår att invandringen ligger på historisk låga nivåer efter att 88.814 uppehållstillstånd beviljats år 2020 och 736.863 permanenta uppehållstillstånd sedan Stefan Löfven (S) blev statsminister och Morgan Johansson (S) minister hösten 2014.

Eller Annika Strandhäll (S) och Anders Lindberg (S) med flera för att dom twittrar…

Magnus Betnér, Sverige har aldrig varit tryggare!!!

Varför är inte Henrik Schyffert portad efter att ha påstått att kostnaderna för migrationsmottagandet kunde finansieras om varje svensk avstod några pizzor, en Fanta och sitt abonnemang på Netflix.

Dåvarande LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson sa att ”flyktingarna” skulle ge Sverige superekonomi. Varför är inte Karl-Petter tystad?

Fredrik Virtanens konstaterade en gång i Aftonbladet att ingen behöver köpa sämre rödvin för att Sverige tar emot flyktingar, men Fredrik kanske inte behöver stängas av han har tystnad ändå…

De vänsterblivna verkar på fullaste allvar tro att det är ”högern” som är ”hotet mot demokratin” samtidigt som det råder åsiktsenfald i public service och de flesta tidningar, de stjäl och slänger SD valsedlar, de påstår att 20 procent av svenskarna är rasister, får SVT att ta avstånd från SD under valdebatter, låter två eller tre vänstermänniskor diskutera SD i SVT men ingen från SD. Frågar ”mannen från gatan” om åsikter och det visar sig ofta vara en vänstersympatisör som ”bara” råkade passera förbi…

– Pettersson menar att skulle Youtube, Facebook, Twitter, Instagram och allt vad de heter plocka bort alla som skriver felaktigheter så blev det inte mycket kvar…

Världen och Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Steve Bannons kanal borttagen från Youtube men Löfven får fortsätta ljuga

 • Kungen

  Själv använder jag INTE facebook, instagram, twitter, facetime eller något liknande. Jag hade whatsup men nu ska det linkas med facebook så det är slut med det också. Klarar mig utmärkt med sms, mms och mail. Tro nu inte att jag är som kålhuvudet löfven som aldrig köpt något på nätet. Jag har handlat på nätet i 20 år utan problem. Gillar bara inte övervakningen och registreringen i de s.k. sociala medierna som för övrigt borde heta osociala medier. Mycket bättre irl tycker jag.
  Jag är väl en bakåtsträvare men det skiter jag i.
  Har tex. ALDRIG gps- positionering på i mobilen. För navigering är en riktig navigator mycket bättre och ingen behöver se var jag är.

  Gilla

 • Tony

  Lögner o falsarier är ju Löfvens varumärke, inte ens om
  sin famösa julhandel kunde han hålla sig till sanningen,?

  Gillad av 1 person

 • Bettan

  det är bara att använda något annat forum och helt och hållet sluta med youtube, facebook och titter och linande. dom ska bara förlora de flesta av sina tittare och läsare. det kommer snart andra och bättre sajter.

  Gillad av 1 person

  • runars

   Det vore trevligt med en ny plattform som inte hade korrupta svenska inkvoterade myndighetspersoner. En riktigplattform som har hbtq-förbud och där bara riktiga män får skriva.

   Gilla

 • Argus

  Nu har Big Tech hjälpt de vänsterblivna till makten genom att rövk.., ni förstår, sina användare. När sedan användarna flyt Big Tech är väl meningen att de vänsterblivna ska hjälpa Big Tech att tvångsansluta befolkningen a la SVT/SR/UR?

  Gilla

 • Ryan

  Det tenderar att bli en smula läskigt nu. Varför finns Facebook kvar? Varför finns Twitter kvar? De sållar och blockar ju allt som inte passar makteliten. Det är skrämmande likt Sovjet, DDR, Kina och N-korea. Fast det kanske är det som är springande punkten?

  Gillad av 1 person

  • Rädd

   Ryan
   I de länder du nämner så är det staten som censurerar.
   Fb,Tvitter och liknande är privata företag som naturligtvis ser till det affärsmässiga.
   Vi ska vara rädda om Den privata äganderätten till företagen, annars riskerar vi att bli lika fattiga som i det forna Sovjet.

   Gilla

   • runars

    Skitsnack. Ett riktigt företag lyssnar inte på inkvoterade fånar. De tänker själva. De lyssnar på kunderna/användarna, inte på korrupta inkvoterade fånar.

    Gilla

 • centurion

  1789 bildades demokratin USA. Sen var det visserligen inbördeskrig och lite annat trubbel, med ändå en demokrati. Fram tills nu. Det vi ser nu är en diktaturs födelse. På samma sätt som när Sverige förvandlades från demokrati till diktatur. Genom att tysta det fria ordet, den största av makter, har nu de klåfingriga, självgoda, fega, insiktsbefriade och lögnaktiga skarorna till slut förvandlat detta land till Absurdistan 2.
  Stefan skickade ett meddelande till de styrande i landet där han önskade ett bevarande av demokratin. Mellan raderna en önskan om att städa ut herr Trump. Detta samtidigt som han införde diktatur i vårt land genom att köra över grundlagen.
  Är detta slutet eller början på slutet ?

  Gilla

 • ulsansblogg

  Globalismen är ett problem för individen och överför endast makten till ett fåtal som ej har respekt för demokratin. Löfvén och ett visst antal politiker tror sig om att kunna få höga poster. kanske blir det så och de taburetterna får alla vi andra betala för.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Det är skillnad på lögn och lögn. Vänsterlögn är alltid god.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: