Räddar invandringen Socialdemokraterna från ett ras?

Per Gudmundson tar på Bulletin upp frågan som florerat i alternativa medier under en längre tid.

Är det invandrarna som räddar Socialdemokraterna från att rasa i väljarstöd och är det därför partiet ständigt hittar nya kryphål för att fylla på med fler?

Alla som följt debatten och tagit del av informationen ser en klar och tydlig tendens. Det är i de s.k. utanförskapsområdena som Socialdemokraterna har sin starkaste väljarbas. Du kan via Valmyndighetens webbsida se hur läget såg ut i just ditt valdistrikt och andra efter valet 2018. I vår kommun presenterades detta valresultat i det ökända problemområdet Brandkärr. Klicka för större bild

Så här ser det ut i de områden som lyfts fram i media på ett inte alltför angenämt sätt. Kanske inte konstigt att S fokuserar på att prioritera de grupper som bor där och att man med hjälp av främst Miljöpartiet hittar luckor och tar märkliga beslut i det ämne som stavas Migration.

I Gudmundsons artikel lyfter han fram Widar Andersson, socialdemokratisk ledarskribent på Arbetet, som är en av de socialdemokrater som inte ser på svensk migrationspolitik med blida ögon. I den text som Widar Andersson författat, förklarar han orsaken till att partiet är så populärt bland invandrare. Socialdemokraterna ser att invandrarna röstar på det parti som låtit dem stanna och gett dem allt.

Gudmundson påpekar dock det som flera andra lyft i alternativa medier. Röstar så många på ett parti som lovar dem allt, så är den gruppen också benägen att byta den dagen det kommer ett annat parti som lyfter deras frågor och som vill premiera den gruppen framför andra. Läs Partiet Nyans…

Bulletin

12 thoughts on “Räddar invandringen Socialdemokraterna från ett ras?

  1. Finns det något annat land på jorden som låter invandrare rösta
    utan att dom kan ett dugg om landet man flyttat till, inte ens språket?

  2. Nu har muslimerna blivit så många att de är lönt att starta egna partier och naturligt vis kommer S tappa alla dessa röster och bli ett 10% parti.
    Tyvärr så har S inte förmågan att inse detta så det kommer att bli tagna på sängen Vilket inte är första gången

  3. Förmodligen är det så. Det vore enkelt att åtgärda. För att bli svensk medborgare skulle krävas minst fem års arbete i Sverige och för att få rösta ytterligare fem års arbete. Inga förseelser under dom tio åren. Att låta folk rösta som inte kan svenska, lever på bidrag och inte vill anpassa sig till vårt land är hål i huvudet. Det kan man ju även säga om vår regering. Att rösta, ta körkort, deklarera osv. ska ALLTID ske på svenska. Ingen tolkhjälp överhuvudtaget. Den som får hjälp hela tiden lär sig aldrig svenska. Det fattar ju en barnunge

    • Ja en barnunge med förmågan att tänka. Här handlar det om vuxna som inte har den förmågan.

  4. Det är nog mycket troligt att S sviker de arbetande skattebetalarna. Se Malmö:s konkursbo, som kostar övriga Sverige 6 miljarder i förluster varje år. Staten och många kommuner har enorma ökningar av fasta avgifter vilket är dolda skatter i de flesta fall. Jag kan inte förstå hur den kommande kraschen kan se ut. Sveriges väljare måste i nästa val så gott det är möjligt att rösta bort alla naiva politiska skojare.

  5. Ett normalt parti måste själv bekosta sin valpropaganda.
    Såssarnas valfläsk måste alla skattebetalare bekosta, eftersom deras mutor till valboskapen består av den skattefinansierade bidragsfloran.
    Även den korrupta Valmyndigheten, där såssarna dikterar villkoren, finansieras av det grundlurade skattekollektivet. Detta innebär alltså att vi alla bidrar till såssana och därmed också till nationens förfall. Vare sig vi är med eller emot dom så bekostar vi vår egen undergång.

Kommentera