SD skulle fuska som Trump om de kunde

INRIKES. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg är i farten igen. Jag ska inte återge vad han skriver om utan be Lindberg och andra fråga sig varför Sverigedemokraterna har varit framgångsrika i de senaste valen?

– Pettersson undrar om desinformatör Lindberg tror att SD växer på grund av att LO-medlemmar och andra tycker att Socialdemokraterna inte fuskar, är ärliga och för en bra politik?

Tror Anders att folk är nöjda när Dan Eliasson avgår med en fallskärm på fyra miljoner. Nedan en påminnelse om en serie med inlägg som ursprungligen publicerades år 2011.

Det finns så mycket att ta upp men jag har ingen lust att skriva en serie böcker utan nöjer mig med några få exempel på socialdemokraternas moral och värderingar.

Tidigare trikesminister Margot Wallströms syn på moral och värderingar. Läs HÄR

Steget Efter, den feministiska regeringens värderingar

S – Ett skolexempel i korruption och mygel

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “SD skulle fuska som Trump om de kunde

 1. Anders Lindberg.
  Sverigedemokraternas framgångar beror till stor del att de håller sig till sanningen. Jag har full förståelse för att du som jobbar på Aftonbladet har svårt att förstå vad detta innebär. Att vara Sverigedemokrat är befriande enkelt. Man behöver inte ljuga för det svenska folket.

 2. Undrar vem Anders Lindberg skriver för? En ökande andel av S-väljare kan ju inte ens läsa svenska.

 3. Jag undrar om Herr Lindberg har SD fobi ? Fobier går att bota med KBT behandling i dom allra flesta fall.Kanske Lindberg skulle prova med det.Om det inte skulle hjälpa så är det nog obotligt……..

 4. En tanke; läser dagligen om att kriminella
  ursäktas för sina brott, trångboddhet , för
  få ungdomsgårdar etc. I Anders L artikel
  menar han att SD skulle fuska om de bara
  kunde. I vanliga fall är AL kvick med att
  säga: man kan inte dra alla över en kam.
  SD har ca 1000 000 väljare bakom sig,
  oftast vanligt folk. Vi vet innerst inne
  (även sossar och AL) att vårt gemensamma Sverige inte kommer att
  klara av skola, sjukvård, kriminalitet etc
  om inte drastiska åtgärder sätts in.
  Arma land.

 5. På sig själv känner man andra. Vilket innebär att sossarna fuskar så mycket de kan. Och eftersom de tillsätter befattningshavarna i Valmyndigheten så kan ni själva gissa hur dessa fusk går till.

 6. Få se nu jätteanders hur mycket närvaro hade din fru när hon var inom EU? Var det 15 procent? Det har du aldrig skrivit om, konstigt. Jag tänkte nu när du är igång igen och häckar de du är uppenbart avundsjuk på. Ta din medicin och gå hem.

 7. Jag tror att Pettersson har fel. Jag tror inte att det beror på ”röta” i de andra partierna.
  SD tar upp frågor som rör många människors oro, bla annat välfärden och om den kan bestå med den stora invandringen. Det kan vara en förklaring till Sverigedemokraternas framgång.

 8. Det är bra. Lindberg jobbar för regeringbyte . Trumpklass på hans antaganden. Har nog fikat ihop med Strandhäll och Johansson .
  Det är nog ett utslag av AB,s agendasättande journalistik.
  En vals om dagen håller LO-knegarna borta .

 9. Det är därför sjukvårds- brandmän- poliser- skol-, vård- personal måste subventionera dessa parasiter men även skattebetalare som inte behöver betala vad det egentligen skulle kosta om dessa arbetstagare i offentlig tjänst hade anständiga löner.

Kommentera