Pappan Joakim knivhöggs till döds vid bankomaten i Rissne


VÅLDSVÅGEN. I lördags kväll var Joakim Forsberg ute för att fira flickvännens födelsedag i Rissne, Sundbyberg. Efter en timme gick Joakim för att ta ut pengar från en bankomat utanför Hemköp – och kom inte tillbaka. Flickvännen hittade honom på gatan, svårt knivhuggen och omringad av blåljuspersonal.

Polisen fick larmet vid 20.30-tiden. En man hade blivit överfallen och knivhuggen. – Händelsen har skett vid en bankomat, men exakt vad som har hänt vet vi inte. Men det verkar som att den målsägande överhuvudtaget inte har haft någon del i hur det här har uppstått, har Helena Boström Thomas, presstalesperson vid polisen i Stockholm, tidigare berättat.

Joakim fördes till sjukhus med allvarliga skador. Han avled senare samma kväll.

Joakim Forsberg, 45, och flickvännen Faouzia Rachdi, 41, har två små pojkar tillsammans. De planerade att gifta sig.

Polisen har ett signalement på gärningsmannen. Han såg vid stunden för brottet ut enligt följande:

 • En man cirka 180-190 cm lång.
 • Midjelång jacka, blå till färgen med vitt tryck på ryggen. Uppdragen luva.
 • Svarta byxor med vita detaljer.
 • Röda skor.
 • Vitt munskydd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “Pappan Joakim knivhöggs till döds vid bankomaten i Rissne

 • centurion

  Sannolikhets-kalkyler ska nog inte lille Morgan ge sig på. De hanteras nog med större finess av framlidne Tage D. Men om nu det Morganiserade censur-ufot själv skulle åka på en käftsmäll, så är ju ”risken så liten” att det förmodligen aldrig har ägt rum…

  Gilla

 • Ingen särskild

  Men för tusan Pettersson.. Sverigebilden!!!

  Gilla

 • ruben

  Som någon kommenterat skulle det kunna vara ett klassiskt hatbrott. Men varför inget signalement? Nej absolut inte, det gör ont för regeringen när SD:s analyser får rätt hela tiden. Att allmänheten skadas eller dödas av kriminella är nära vanlig vardag i nya Sverige. Jo naturligtvis lämnas signalement om gärningsmannen varit vit svensk utan brytning gissar jag. Den sjuka mentaliteten måste brytas för att få ett friskare samhälle.

  Gillad av 1 person

 • Snart fattigpensionär

  Tror tyvärr inte att det var ett rån. Detta är snarare en vedergällning från en släkting till hustrun. Vita män och arabiska kvinnor som lever ihop är haram.

  Gilla

  • Stenbock

   Du kommer bli en eminent fattigpensionär… Samma tanke fick gamle fattigpensionären Stenbock !!
   Var möjligen en av orsakerna till att polis o. PK-press var/är så försiktiga i fallet..Det ”signalement” de gett ut,luktar ju mer än illa…

   Gilla

 • Moberg

  Inte mycket skriverier det var en svensk som stod ivägen för en av nyadeln, men tänk om rollerna varit ombytta och offret varit Abobo N’geja.

  Då hade röda brigaden varit på alerten med pukor och trumpeter skrikit sig hesa om rasism och våldsbenägna vita.

  Gilla

  • oerdoeg

   Och det hade blivit fackeltåg mot rasistiskt våld, temakvällar i TV om rasistiskt våld, musikgalor till stöd för offren för rasistiskt våd…

   Gilla

 • Pappan Joakim knivhöggs till döds vid bankomaten i Rissne — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] Pappan Joakim knivhöggs till döds vid bankomaten i Rissne — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Maja 1

  Ursäkta att jag säger dumhet men kanske bättre att svenskar inte besöker ghettoområdena alls så får man kanske ha livet i behåll?
  Inget läge att skämta egentligen… som mor till 4 barn varav 3 pojkar boende I ”särskilt utsatta områden” blir man rädd om det händer något sådant och börjar ringa till söner för att bli säker att de är vid liv… Skulle inte alls föreställa mig att tänka i sådana banor när man flyttade från Ryssland till Sverige…Trodde att detta land är synonym för säkerhet och trygghet…Vad naiv man var…

  Gilla

  • rune

   ” kanske bättre att svenskar inte besöker ghettoområdena”
   Finns det områden som inte är rena rama ghetton ? Det ska väl vara i de fina områden där de folkvalda ? i regeringen bor, samt den s.k. ”kändiseliten”.

   Gilla

  • Jill

   Jag vill inte att mina vuxna söner går ut och festar på stan. De har börjat stadga sig, men det händer att de går ut med kompisar ibland. De lever sina egna liv, men jag är på och ger råd ändå och jag hoppas de tycker att det är omtänksamt av mig.
   Det är tragiskt att säga, men jag ber dem att inte gå emellan vid bråk. Ring polisen och spela in så det finns bevis. Ska de gå emellan och skydda vänner, måste de vara flera som agerar samtidigt och helst ha något skydd, en stol eller liknande som försvårar om knivar kommer fram. Sedan orkar jag inte tänka längre. Det är ju vapen med i bilden ofta och det är skrämmande.

   Gilla

   • Maja 1

    Samma sak med mig…Mina äldsta söner är vältränade och kan egentligen ge motstånd värt namnet…Men! det finns inte då mycket att göra mot ett vapen riktat mot kroppen eller en kniv i ryggen…Så ber jag på mina knän dem att springa ifrån eller ligga lågt… En av mina söner jagade rånarna och höll dem tills parkeringsvakten kom till platsen, vittnade även mot dem i domstolen… Förut kanske skulle jag vara stolt över honom men nu tycker jag inte att det är rätt att riskera sitt liv för någon annans mobil och plånbok…Det var ren tur att rånarna inte hade kniv eller pistol… Civilkurage är bra att visa men inte på det sättet och inte i dagens Sverige där offrer och gärningsmän oftast byter roller…

    Gilla

 • SVENSK

  Ska inte någon av dårarna som ansvarar för detta besöka platsen och hålla tal!?

  Gilla

 • G Nordström

  Det var detta jag fruktade för att åter en svensk skulle vara offret.
  Kommer inte bli förvånad den dagen det bildas medborgare garden som tar tag i saken och rensar ut det här landet.

  Gilla

 • Kent

  Ja du Morgan Johansson det här är knappast roligt längre är det inte dags att du agerar och tar tag i problemen.
  Så länge du inte gör något är du medskyldig som högsta ansvarig.

  Gillad av 2 personer

 • Maya

  Lögnpropagandan om att vårt Sverige aldrig varit tryggare gick inte riktigt hem eller hur alla ni som fortfarande tror på Tomten.En småbarnsfar gick ut för att uträtta ett ärende.Efter det hade pojkarna ingen Pappa mer och hans flickvän ingen käresta kvar…..Fy f_n vad det kokar i mig !!!!

  Gillad av 2 personer

 • Rudolf

  Röda skor=neger

  Gilla

 • Ulf

  ”Svarta byxor med vita detaljer” En beskrivning på adidas overallbyxor.
  Vilka brukar gå omkring i adidas?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: