88 000 nya vaccindoser har nu kommit fram till Sverige

PANDEMI. Sverige har under dagen tagit emot 88 000 doser vaccin mot covid-19, rapporterar Aftonbladet. Vaccinsamordnaren Richard Bergström säger till tidningen att Sverige ligger bra till vad gäller vaccinationen, och att doserna ska fördelas till regionerna.

Leveranserna till Västerbotten, Norrbotten och Gotland kommer däremot av logistiska skäl att dröja ytterligare en dag, säger Bergström. – Det dröjer eftersom de ligger längre bort. Färjorna till Gotland går inte heller varje dag, säger Bergström.

Från mars och framåt är förhoppningen att Sverige ska få leveranser av vaccin mot covid-19 två till tre gånger i veckan.

– Pettersson räknar med att vaccinera sig när det blir aktuellt, kanske i april. Jag, mina syskon och många fler har ju redan fått hjälp av en mängd fantastiska vacciner i livet.

Vaccin har och räddar miljoner människor över hela världen från difteri, kikhosta, stelkramp, polio (barnförlamning), haemophilus influenzae typ b (Hib), pneumokocker, mässling, påssjuka, röda hund, rotavirus, hepatit B, humant papillomvirus (HPV) med flera…

Nu har vi plötsligt fått massor med experter på vaccin som påstår att det är farligt, men jag hör inget om att alla andra läkemedel också kan ge biverkningar om man har otur. Exempelvis Alvedon och Treo…

I Frankrike har bara drygt 300 fått vaccin och Nederländerna har ännu inte kommit igång. Israel har varit snabbast och har redan vaccinerat över en miljon, även Storbritannien har bra fart.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “88 000 nya vaccindoser har nu kommit fram till Sverige

  1. Ingen annan än man själv tar ansvar över sin egen hälsa och liv, så gör en noggrann avvägning innan Ni tar vaccinet. Att ge råd åt andra, är i det här fallet vanskligt ens för läkare, så det borde undvikas av alla.

  2. Det behövs många doser om skyddet bara räcker i tre månader. Hur många procent biverkningar ska vi räkna med tro ??
    Alla politiker och journalister kan ju börja för dom kan vi undvara…..

    • Jag svarar mig själv.! Hur många har dött AV covid?! Alla rapporter som jag har sett, redovisar bara dödsfall med covid…inte på grund av…!!! Covid-19 har blivit ett sätt att öka makten för vår värdelösa regering!!

  3. Förstår inte varför Pettersson jämför den gamla sortens vaccin med ett vaccin som är framtaget för att kunna manipulera gener i kroppen via en RNA sträng.
    Varför är det så viktigt att även de som varit sjuka ska vaccinera sig?
    Har man varit sjuk så har man ett bättre skydd än vad något vaccin genom tiderna kunnat ge.

    • Nordström, är du expert på vaccin?

      Sjukvårdsföretaget När det gäller vaccination mot covid-19 kan var och en av oss bidra till att skydda våra sköraste medmänniskor och begränsa pandemins effekter genom att vaccinera oss.: Tycker man ska ta vaccinet även om man varit sjuk

      ” Ja, vi vet inte tillräckligt om hur och hur länge man har immunitet efter att ha haft covid-19. Det finns inga kända risker kopplade till att ta vaccinet när man redan haft sjukdomen. Alla vuxna, med reservation för gravida där vi ännu saknar tillräcklig information, rekommenderas därför att vaccineras sig”

      När det gäller vaccination mot covid-19 kan var och en av oss bidra till att skydda våra sköraste medmänniskor och begränsa pandemins effekter genom att vaccinera oss, säger Capio.

      Jag har inte jämfört några vacciner med varandra, bara sagt att det har fungerat bra.

      • Vår regering är heller inte expterter på covid-19. Men jämfört med övriga länder så gör Sverige allt fel! Eller är Pettersson av en annan uppfattning??

      • Jag håller inte med om att Sverige gör ALLT fel jämfört med andra länder. Nederländerna har som ett exempel inte kommit igång alls med vaccineringen. Frankrike har vaccinerat c:a 300 personer.

        Vad jag tycker om regeringen i övrigt står dagligen på bloggen.

    • Nordström!
      Tack snälla för upplysningen, jag har länge funderat varför så många unga svenskar nu har blivit sådana mesar, alla har fått för mycket olika vacciner.
      Att Pfizers vaccin kommer att ändra generna är väl en världsnyhet, undrar vad vi går mot men jag gissar dummare.

      • Menar du att att alla blir feminina av vaccinet?
        I detta fall lär det vara farligare att dricka vatten från vattenreningsverken, eftersom östrogen från p- piller slinker igenom reningsprocessen

  4. Att läkemedelsbolag, politiker, myndigheter, media m.m. är fullständigt opålitliga behöver inte betyda att vaccinerna är opålitliga.
    Kanalen MedCram på youtube har redan haft flera avsnitt om de olika vaccinerna, och Chris Martenson på kanalen Peak Prosperity är nog på gång med analyser av dem. Lyssna och bilda er egen uppfattning istället för att springa med flockens känslostormar.
    Vaccinerna är framförallt inte fullt så snabbframtagna som många tror.
    Själv tänker jag nog satsa på antingen Oxford/AZ eller J&J.

Kommentera