Sju gripna för kidnappning av 20-åring

VÅLDSVÅGEN. Sju personer har anhållits misstänkta för människorov på en man i 20-årsåldern. Händelsen inträffade i stadsdelen Brynäs, Gävle igår kväll. Mannen lyckades ta sig ut ur lägenheten där han hölls inspärrad och larma polisen strax före klockan sju, rapporterar Sveriges Radio med flera.

–Han har hållits inspärrad i lägenheten och det ska har varit sju personer som han blir utsatt för misshandel och hot av. Han lyckas ta sig därifrån och larmar sedan polisen, säger Magnus Klarin Jansson.

Tre av de misstänkta personerna är under 18 år. Polisen vill inte gå in på omständigheterna kring kidnappningen, eller eventuellt motiv.

– Pettersson säger att det var länge sedan Brynäs var synonymt med Sveriges bästa hockeylag. Nu är det ett mångkulturellt paradis av den typ det finns så många av i Sverige.

Om Brynäs på bloggen…

Ett Stag körde till och med stadsbussarna omkring med den Östafrikanska flaggan med syftet att öka handeln mellan de nordiska länderna och de östafrikanska länderna Burundi, Kenya, Rwanda, Tanzania och Uganda.

-Pettersson noterade då att värdlandets flagga inte fick vara med – varken på bussarna eller i annonsen – men jag antar att vi i varje fall får betala kalaset…

5 thoughts on “Sju gripna för kidnappning av 20-åring

  1. Hade förstås hoppats på att Sverige inte blir något nytt primitivt u-land, men myndigheterna ger sig aldrig i ambitionen att infria de mörka farhågorna.Vilka länder ska då hjälpa till när Sverige och andra EU-länder blivit u-länder med fler,som inte kan försörja sig än de, som arbetar och försörjer sig och andra. Jag ser bara en apokalyps inom snar framtid..

    • Ja att landets befolkning har helt andra ”musiköron” än vi gamla föråldrade,bevisas av framgången för denna kriminelle halvnigger..,
      Minns när Stenbock som mycket ung lyssnade till Ulla Billquist o andra dåtida kändisar.Dessa hade inga ”soundstudios” till sin hjälp, utan fick visa upp sitt register,utan modern teknik.
      Nu var ju detta långt innan ”rappen” var uppfunnen,och dåtida artister tvingades kunna något,för att få stå på en scen….

  2. Tja,sådana utmärkta möjligheter att förbättra kassan,hade våra generationer ännu då inte upptäckt….I gengäld höll vi oss till största delen till nr:01. (Renat). Priset låg kring 7:- för en kvarting kontant.Ingen kredit där inte.
    I dag är ju denna dryck helt ute,nu skall tydligen yngre åldrar,
    intaga importerat gift från S-Amerika delvis på avbetalning…. 😉

Kommentera