6 thoughts on “Pack i Pakistan

  1. Vad var det reklamen sa?

    ”Snart i närheten av Dig” och det gäller kyrkor, hembygdsgårdar, gravar, kyrkogårdar, dvs allt i detta land som inte har med Islam att göra… Varför vaknar inte folket och ser att en totalt avvikande ideologi INTE KAN eller ska integreras? Assimilering eller återvandring är vad som behövs… Somalia är inte längre en krigszon… de behöver folk som bygger upp landet…

    Det kan inte var humant av den humanistiska ”stormakten” att låta ligister invadera vårt land. Tänk på alla brottsoffer som får sitt liv förstört…

    AVGÅ LÖFVÉN OCH UTLYS EXTRAVAL

  2. Har för mig att jag sett och hört att Islam skulle vara den fredliga och goda religionen, men det verkar som det var ”fake news”
    Vad anbelangar Pakistan så är det väldigt välvalt eftersom det är Pack i stan!

  3. Efter denna händelse kommer den svenska regeringen att öka biståndet till Jamiat Ulema-e Islam-Fazl (JUI-F) eller Muslimska Brödraskapet? Kan det vara så illa, eller har jag fel?

  4. Jag har läst att pakis är de mest ohygeniska människor på jordklotet. Skräp och avföring överallt.

    ”Håll Sverige Rent” på 60-talet är kanske lite som Science-Fiction för dem.

    • De följer den ofelbare profeten som sa att man behöver bara tvätta sig efter att man haft sex med 10 flickor och allt vatten är rent och drickbart, oavsett vad som ligger i det.

      • En ordentlig munsköljning med kamelpiss håller doktorn borta. Huvudet går ej att fixa.

Kommentera