Massmedias pajaslogik

MEDIA. Pontus Persson twittrar om massmedias totala avsaknad av logik. Den första bilden skapar drev och leder till att Mats Skogkär förlorar jobbet. Den andra leder till absolut ingenting, trots att Alex Voronov upprepar sig och näthatar gång på gång.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Massmedias pajaslogik

  1. Jag tror jag förstår det hela nu. Alex är en Inkvoterad invandrare som de anser är mindre begåvad och har sämre förmåga än en svensk. Därför får han uttrycka sig som han vill, för han förstår ju inte bättre. Den vanliga rasismen från tokvänstern med andra ord.

  2. Vad han skriver på jobbet är en sak vad han anser privat är en helt.
    Att han fråntas sitt jobb är helt absurt men stämmer med det åsiktförbud vilket gäller PK samhället.
    Det kan inte få fortsätta längre, vi vet ju vad PK har förstört för landet och vi närmar oss en punkt då det är för sent att vända om till ett normalt samhälle.
    Det är våra valda politikers förbannade plikt att stanna upp tänka till och göra om.
    Vad de har gjort sedan Palme tog över är att förstöra landet, och detta oavsett färg på Regeringarna.
    Jag vet vad jag skulle göra om jag var 50 år yngre.

  3. Vänstern har väl alltid baserat sitt program på hat-retorik.
    Vem är den störste rasisten? Den som begär att invandrare från andra kulturer och folk ska seden dit de kommer och sköta sig? Eller den som sätter på invandrarna offerkofta för ”de förstår ju inte så bra när de kommer från underutvecklade kulturer” och därmed ursäktar allt dåligt beteende?

  4. Och han försvaras ju av Burman. De har tappat orienteringen fullständigt, det är skrämmande att se hatretorik försvaras!

  5. Invandrares logik är inte av den demokratiska sorten. Med dessa åsikter återvänd gärna till hemlandet. Där gillar de säkert fler invandrare, framför allt med vissa nazistiska partier i parlamentet.

Kommentera