Donald Trump är USA:s mest beundrade man

UTRIKES. Donald Trump är USA:s mest beundrade man. Det visar en ny undersökning från Gallup, skriver Politico. Det är första gången Trump toppar listan på egen hand, även om han var delad etta med Barack Obama i fjol. Nämnde Obama har annars toppat listan i tolv raka år, men får nu nöja sig med en andraplats.

Donald Trump Foto Gerd Altman, Pixabay

Men familjen Obama har ändå anledning att fira. Listan över den mest beundrade kvinnan toppas nämligen av Michelle Obama för tredje året i rad. På andra plats återfinns den nya vicepresidenten Kamala Harris och trea ligger Melania Trump.

– Pettersson undrar om SVT kommer att rapportera om Trumps popularitet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Donald Trump är USA:s mest beundrade man

  1. En stor man och ledare är Mr Trump!
    Tänk om vi hade en sån man i Sverige..finns tydligen inte ens på kartan här..
    Mest Nickedockor som tänker på sig själva..
    Semestrar och god mat .vin o sprit ..det är bara se hur dom ser ut…

  2. Nu är det slut med demokrati. Det är inget som passar oligarkerna som nu ska styra världen genom mutor, dekret, skrämsel propaganda och sanktioner.

  3. Den ena har gjort en god insats för att nå fredliga uppgörelser i Mellanöstern.Den andra satte i gång flera krig istället.Hur vänsterpressen sedan Trump tillsattes som President gjort allt för att svartmåla honom som hin onde själv visar väl det här att dom misslyckats i sitt uppsåt. Det Amerikanska folket har istället sett bortom alla lögner som spridits om honom som President och person.Go for it Donald….

  4. Man måste beundra denna 74-årings energi. Fick corona i mitten av valrörelsen. Kastade av sig sjukdomen på någon vecka och körde 3-4 rallyn om dagen. Valresultatet i svingstaternas svarta städer har han full anledning att ifrågasätta. Samma gäng som plundrade och brände i somras agerade valfunktionärer. Samtliga vändningar hände mitt i natten efter att röstningen officiellt stoppats men fortsatte utan valobservatörer. DJT är allt annat än en fegis. Barack Obamas enda tillgång är skokrämen.

    • Jo. Trump har ju hela tiden dragit folk till sina möten till skillnad från Biden/Harris. Deras valmöten var ju sammankomst för de närmast sörjande. Eftersom USA tycker att deras val är viktigaste som finns så kan jag förstå att Trump ifrågasätter valresultatet där vinnaren hade möten som gapade tomma.

Kommentera