Dan Eliasson åkte till Kanarieöarna

PANDEMI. Det blir allt tydligare att regeringen och FHM:s regler om att inte göra resor och undvika trängsel inte gäller den socialdemokratiska adeln utan bara undersåtarna.

Dan Eliasson har tidigare varit generaldirektör för Migrationsverket och Försäkringskassan samt rikspolischef. Den 5 mars 2018 tillträdde han som generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Dan Eliasson, generaldirektör för MSB, reste till Kanarieöarna fem dagar före jul, uppger flera olika uppgiftslämnare till Expressen.

Myndigheten svarar så här till tidningen: “Av säkerhetsskäl kommenterar vi aldrig var vår generaldirektör befinner sig.”

Folkhälsomyndigheten och regeringen har sedan tidigare gått ut med att man inte bör göra resor som inte är nödvändiga med anledning av coronapandemin.

Detta är preskriberat men Eliassons omdöme som ung var också obefintligt och det är det lilla. Jag skulle kunna skriva en hel bok om Eliasson eskapader.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Dan Eliasson åkte till Kanarieöarna

  1. Låten med ’Bad Boo Band’ var faktiskt kritisk till dom som åkte till Bangkok för att göra det där, som man förr inte fick säga på radion.

    Han är ju uppenbarligen totalt inkompetent, det har han redan visat på många sätt, och när nästa katastrof dyker upp, skogsbränder t.ex., så kommer det att visa sig att han inte har köpt in en enda brandslang, och att det inte finns några helikoptrar eller flygplan med släckningskapacitet.

    Jag glömmer aldrig att polisen firade med tårta när han avgick som polischef.

    Vi kan bara hoppas att han blir arbetslös så fort som möjligt, tyvärr så är det nog en önskedröm när vi har den sämsta regeringen någonsin. Jag tycker nog faktiskt att t.om. Karl Knutsson var bättre. Det säger väl allt?

  2. Den här attityden från vår ”elit” är ingen
    nyhet. Packet dvs de som betalar vår
    färd m avgrunden, ska bara hålla tyst.
    De har löner och förmåner som ”fotfolket ”
    bara kan drömma om. Helst vill de också
    ta några rundor till EU/FN eller lämplig
    ambassadtjänst. Arma land.

  3. Han åkte nog för att undersöka migranttrafiken från Afrika till Kanarieöarna för att kunna ordna vidare transporter till Sverige utavdessa migranter.

  4. Vi undersåtar tackar för informationen.Det här shoppandet och resandet får man bara göra om man tillhör härskarklassen i samhället.Dom fattar inte ens att dom är offentliga personer som bör föregå med gott exempel.Men,det är bra att falskheten får ansikten.Tack för det.

    • Hoppas alla fattar nu att restriktionerna är bara för vanligt folk, inte eliten!

      Cinna säger; titta på vad de GÖR inte vad de säger!

      Vad vet eliten som inte vi vet? Att flunsan inte är så farlig för de flesta?

      Restriktionerna står inte i proportion till virusets farlighet! Det handlar om att styra befolkningen!

      Äldre, Sjuka som viruset verkligen kan vara farligt för, dem har man ju varit urkass på att skydda!

      Bekvämt att eliten kan skylla på covid, när vården i åratal varit underdimensionerad i kombination med mass-invandring!

  5. Generaldirektören för MSB åker till Kanarieöarna under den värsta pandemin.

    Svensk pandemihantering i sitt esse!

  6. Det känns *overkligt* att Dan Eliasson varit högste chef för flera svenska myndigheter. -–> Fascismens införande.

    Han är som en filmfigur.

    Han kan mycket gärna stanna på Kanarieöarna.

    • Ännu hellre sätt honom på en lastbåt till Afrika, alltså hur korkade kan svenska sossar och dess politruker bli?, gå ut på stan i julhandeln och åka till Kanarieöarna i stort sett samtidigt som de själva och deras myndigheter predikat att stanna hemma och inne. Nu måste väl även det sovande folket vakna till och reagerar?

  7. ”Myndigheten svarar så här till tidningen: “Av säkerhetsskäl kommenterar vi aldrig var vår generaldirektör befinner sig.”

    Märkligt, han har väl inga ovänner, en så trevlig människa ?
    😂

  8. Han åkte väl till Kanarieöarna för att rekrytera ny val-boskap till Sverige. Kanarie-öarna är just nu invaderade av ekonomiska migranter från afrika i stället för turister. Eftersom människosmugglingen över medelhavet blivit svårare har de börjat åka till Kanarieöarna istället för att fejka asyl så de kan komma in i EU.

  9. Socialdemokrater är den nya adeln. Det är dags för revolution mot den nya adeln. Nej förresten, det räcker med att rösta på Sverigedemokraterna i nästa val, så löser det sig.

Kommentera