Lavinfara i fjällen

VÄDER. Pär Holmgren blev känd genom sitt jobb som meteorolog i SVT 1988–2008 och blev 2019 invald i Europaparlamentsvalet för Miljöpartiet. ”Läget är så akut. Ur ett EU-perspektiv så är det här sista mandatperioden vi har på oss för att ha en väldigt tydlig plan på hur omställningen ska gå till”, säger Holmgren nu.

– Pettersson har svårt att förstå klimataktivisterna, de verkar vilja tillbaks till ”lilla istiden” som tog slut i mitten på 1800-talet då skördarna slog fel och människor svalt även i Sverige. Nu efter klimatförbättringarna är jorden betydligt grönare och det behövs då jordens befolkning har 5-6 dubblats sedan dess…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Lavinfara i fjällen

  1. Jordens befolkningsökning är ett stort hot, mot biologisk mångfald och mänskligheten.
    Tyvärr uppmärksammas detta problem för lite.

  2. Nya uttalande från melon partiets fascist.
    Snart kommer han väl med en lista på de experter som han anser ska styra världen.
    Skulle inte förvåna mig om han själv är med på den.

  3. ”The Flap of a Butterfly’s Wings in Brazil set off a Tornado in Texas.”

    Minsta lilla till synes obetydliga förändringar någonstans gör stor skillnad i väder. Det som är någorlunda konstant är förändringarna i solens utstrålning. De verkar komma och gå i elvaårscykler och de närmaste åren lär bli kallare om NASA tolkat solen rätt.

    Förra året kom snön tidigt och stannade. I år har den hittills varit sen. Vem vet hur det ser ut nästa år?

    • Ja det vore en lycka om MP impolderade.
      Språkrören kan pensionera sig på Maldiverna och mäta havsnivån där och samtidigt (hellre där) leka i sanden. Dessutom är Maldiverna muslimskt vilket passar språkrörens inre kompass.

Kommentera