Nyheter med fokus på Kina

MEDIA. New Tang Dynasty Television (NTDTV eller NTD) är ett tevebolag i New York i USA. New Tang Dynasty Television grundades 2001 som en tevestation för satellitsändningar på kinesiska språk av en grupp anhängare av Falungong och som en konkurrent till den statligt dominerande kinesiska mediaverksamheten. Stationen har fokus på traditionell kinesisk kultur och frågor om mänskliga rättigheter i Kina.

NTD har länge haft engelska sändningar på Youtube, där man tar upp affärer och händelser som har bäring på Kina. För det mesta, om inte hela tiden, är det sådana nyheter som inte MSN rapporterar om och som absolut inte förekommer i de kinesiska nyhetsbyråerna. Sedan en tid tillbaka finns en svensk version av detta program.

New Tang Dynastys youtubekanal

– Pettersson säger att man ska vara kritisk till alla nyhetsförmedlare, vare sig de heter NTD, CNN, RT, SVT, Swebbtv eller något annat men det går att hitta lite guldkorn här och där…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Nyheter med fokus på Kina

  1. Absolut finns korn att hämta på NTD TV

    Här ett inslag om Faceboo* och deras censur kopplat till kinesiska bolag och regimen där. Nåt för Swebbtv att ta del av angående deras nedsläckning på Y*uTube.

    Detta bör upp till bred riksdagsdebatt ang plattformar, finansintressen parat med politiker och deras prat om ”hat och hot”. Hur motverka att just du kan registreras av makt som vill illa, tysta dig och fängsla dig.
    https://m.youtube.com/watch?v=mbUS6lnDKAI

  2. Kloka ord Pettersson om guldkornen
    Egna förmågan att se orsak och verkan och kunna se sambandet är ju sen avgörande.

Kommentera