Alla förstår utom Morgan Johansson (S) som gick på mellandagsrea

ANSVAR. Folkhälsoinstitutet och regeringen avråder oss från att besöka köpcenter och andra platser där det är trängsel på grund av smittrisken i den pågående pandemin. Det hindrade inte justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) att under söndagen köa tillsammans med flera livvakter och handla på köpcentret Nova utanför Lund, rapporterar SVT Nyheter.

Morgan Johansson (S) förstod inte statsministerns ord.

”Det var oförsiktigt, och jag borde ha planerat det inköpet bättre. Det var dock ingen trängsel, och det gick att hålla säkra avstånd”, skriver Johansson.

Joakim Esbjörnsson-Klemendz, docent i virologi vid Lunds universitet, är förvånad över uppgifterna. – Spontant känns det otroligt olämpligt om det inte rör sig om något som inte går att undvika, säger Esbjörnsson-Klemendz

Regeringen där Morgan Johansson ingår och statsminister Stefan Löfven sa straxt före jul strax före jul att han hoppades att det inte skulle bli någon mellandagsrea alls. ”Vi kan naturligtvis inte ha en mellandagsrea som vi brukar. Alla förstår och alla måste ta sitt ansvar”, sade statsministern då.

-Pettersson inser att med en lön på endast 139.000 i månaden så måste Morgan Johansson (S) passa på oavsett vad statsministern och regeringen tycker…

Om det händer Stefan Löfven något blir Morgan Johansson statsminister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Alla förstår utom Morgan Johansson (S) som gick på mellandagsrea

 1. ”De nya Covid-19-vaccinerna är i själva verket farlig genterapi, vilket utgör en risk för sterilitet och autoimmuna sjukdomar, där immunsystemet attackerar kroppens egen vävnad.”

  Den varningen ges av Søren Ventegodt, läkare och ordförande för Organisationen för information om Corona (OOC)

  • Inget bekymmer för mig. Jag är gammal som fan och käringen ett par år äldre. Att dejta något annat kvinnfolk verkar vara stört omöjligt i dessa pandemitider. Det kan bli bättre för när nån av oss dör ska jag flytta till stan.

 2. Han liksom alla andra politiska företrädare vet att ”Pandemin” är något annat. Fler personer än normalt kommer inte att dö i år än det gjort tidigare år.

 3. Såsom varande justitieminister borde han föregå med gott exempel, Minst sagt! Men i det lilla visar sig det stora så vilka lagöverträdelser skulle han inte vara kapabel till om det behövdes.

 4. ”Detaljerna är inte heller det viktiga utan den signal som agerandet skickar att som tung politisk ledare under en akut pandemi som kräver liv delta i sådant här”
  Annika Strandhäll
  ”Säger man en sak till väljarna men gör något helt annat kallas det för hyckleri”
  Morgan Johansson

  Annika Strandhäll – Kanske tänkt att bli någon coronasamordnare
  Morgan Johansson – Statsminister fall Stefan inte kan

  Det ser bra ut det här.

 5. Morgan Johansson är en landsförrädare. Han har förrått sitt folk och land på många vis, inte minst med massinvandringen.
  Nu senast när han och regeringen ställt sig bakom påverkansoperationen Covid-19(84).
  En operation som orkestreras av WHO, Bill Gates och hans anhang.
  Ett gäng globalister med ett stort hat mot all patriotism, i syfte att göra världens länder luspanka och avskaffa dess parlament.
  Sorgligt att de får stöd av en massa nyttiga idioter, Petterssons blogg är inget undantag.
  Snacka om att skjuta utanför målet!
  Morgan Johansson är ute och shoppar, Wow!
  Vem bryr sig?
  Det skiter jag fullständigt i. Att han däremot vill sänka Sverige och världen pga av en säsongsinfluensa, DET gör mig jävligt upprörd.
  Ett brott mot mänskligheten helt enkelt.
  INTE hans shoppande.

  (Vågar du inte släppa Delete-knappen nu heller, Pettersson?
  Vad sägs om att möta mig i en saklig diskussion istället?)

  • Vad säger du om att han stoppar det fria ordet? Tillsammans med sina partikamrater och övriga partier i riksdagen inklusive sverigedemokraterna.

   • Ja, det är ju en del i Plandemin. Men frågan är väl om den här pandemilagen övertriumfar grundlagen; om mötesfrihet etc?
    Men visst är det vidrigt att de är så rörande överens om detta. Alla 8 riksdagspartier!
    Hursomhelst: Åkesson pinkar i cirklar pga av ett virus. Sorgligt. Killen måste vara hypokondriker, inget statsministerämne. Tyvärr, jag trodde mer om honom.
    Han är rädd, lagt bort proportioner, rimlighet och kvantifiering.

 6. Han var nog på jakt efter en frack i ministorlek och lite bubbel
  för att fira sin sinnesslöa ner stängning av Swebb TV!

  Undrar vad den mannen kostar skattebetalarna, och då avser
  jag inte bara löneförmåner utan totalkostnader?

 7. Regler och rekommendationer gäller bara vanligt folk, inte eliten själva.

  Covid nyttjas för att regeringarna i världen ska kunna testa hur mkt inskränkningar som går att göra för vanligt folk.

  -Regeringarna är farligare än viruset.

 8. Snacka om sniken. Mellandagsrea!

  Julklappar under COVID-19 beställer man på nätet med hemkörning. Sedan lämnar speditören presenten utanför dörren så behöver ingen bli smittad.

  Jah börjar tro att det snikna mentala kalhygget besökte föräldrarna som högst troligt tillhör en riskgrupp. Han kanske är ute efter arvet?

 9. Det är redan förlåtet och ursäktat i public service och de stora drakarna. Mattias Bäckström Johansson kan ju ställa en fråga i riksdagen

 10. ”Om det händer Stefan Löfven något blir Morgan Johansson statsminister.”

  Jäkla bra livförsäkring.

 11. Att sossarna tror att de och ingen annan begriper vad som är rätt, gör också att de i sin abnorma ego fixering, gör vad som faller dem in.
  Morgan Johansson är det senaste beviset.

 12. Det är helt otroligt att Morgan Johansson är justitieminister.
  Mindre konstigt att han är ute på rean och yrar runt.
  Låg begåvningsgrad är konstaterad för länge sedan.
  Typisk dubbelmoral sosse.

 13. Man handlar efter det förstånd man har. Här är beviset att i den skallen finns det inte många hjärnceller som fungerar.

  • Tur är det Majbjörn. Två celler hade inne burit krig dom emellan.
   Hur skulle de då blivit?

Kommentera