Facken vill underlätta för den organiserade brottsligheten

BROTTSLIGHET & KORRUPTION. Södertälje kommuns beslut att införa utökade bakgrundskontroller på för nyanställda får kritik av flera fackförbund, rapporterar SVT Nyheter i Södertälje.

På Petterssons krog behövs inget alkoholtillstånd och ingen misshandlas.

Tanken med kontrollerna är att förhindra att personer med koppling till den organiserade brottsligheten får jobb inom kommunen. Facken menar bland annat att den personliga integriteten kan kränkas, men kommunen säger att det förs dialog med facken.

När kommunen beslutar om serveringstillstånd för en restaurang rådfrågas alltid Skatteverket, Kronofogden, polisen, kommunens miljökontor, Räddningstjänsten och eventuellt fler.

-Pettersson noterar att en tid flyttades Södertäljes handläggning av alkoholtillstånden till Eskilstuna på grund av risken för korruption.

HÄR kan ni läsa en hel del om ett organiserat klansamhälle som lever på att bedra samhället bakom en fin fasad.

De hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Facken vill underlätta för den organiserade brottsligheten

  1. Trettiofem år för sent tänker Södertälje kommun ta tag i sina, till stor del egenhändigt skapade, problem. Så visar det sig att problemen nu står på egna ben och har kontroll över både myndigheter och fackförbund.
    Det kunde man mycket väl ha förutsett, dvs om man inte varit förblindad av sin egen godhet.

  2. Jepp, naiva svenska myndigheter låter
    gangsters tränga in i samhällskroppen.
    De flesta ser det-men inte våra beslutsfattare. Arma land

Kommentera