Mordförsök i Rinkeby

VÅLDSVÅGEN. En ung man har förts till sjukhus med stickskador efter att ha blivit misshandlad vid tunnelbanestationen i Rinkeby i nordvästra Stockholm.

Han var talbar men fördes med ambulans till sjukhus, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Larmet om händelsen kom strax innan klockan 19. Drygt två timmar senare grep polisen en man i 20-årsåldern som nu är misstänkt för försök till mord. Exakt vad som hänt vill polisen inte svara på.

– Pettersson säger Rinkeby…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Mordförsök i Rinkeby

  1. Förödande betyg för den svenska skolan att inte barnen vet att vi har en knivlag i Sverige.
    Lagstiftarna tror bestämt att en lag stoppar folk från sekten att utöva kriminella handlingar, klart de inte gör.
    Om de visste att fler lagar än sharia fanns så hjälper det inte mycket eftersom de inte kan läsa än mindre förstå att de inte får göra som de vill.
    Det är inte lätt att efter den långa svåra tiden som asylsökande få exakt allt som de ville, så helt plötsligt få UT eller PUT och då måste de uppträda och leva som svenskar.
    Fy tusan så orättvist, inte konstigt att V,C och MP samt alla andra snyftande, lallande, snedvridna klagar.

  2. Myndigheterna i Malmö förvånade att de multikriminella invasiva arterna är här pga svenskarnas pengar, lever på handikappbidrag men tränar crossfit samtidigt:

  3. Vore bättre om Riksdagsmännen tvingas bo och försöka jobba med dem de bjuder in hit, i Rinkeby. Inte ens statliga postnord i Rinkeby lyckas få mer än 1 nyadelsman att cykla, bara nya adelns vita tjänstefolk jobbar där.

Kommentera