Och regeringen fortsätter med massinvandringen

SKOLAN. Under 2020 har en elev hotat att skjuta en lärare på Nytorpsskolan i Angered, Göteborg, en allvarlig arbetsskada enligt Arbetsmiljöverket. En anställd har blivit spottad på av en elev, en annan boxad och sparkad. En lärare hade fingret i vägen när en elev som avvisades från klassrummet slängde igen dörren. En elev vred om armen på en lärare som gick emellan i ett slagsmål. Under året har rektorn polisanmält ett femtontal av sina elever, skriver Lärarförbundets tidning Läraren.

Det är så förenklat att säga att allt beror på att vi är för få vuxna. Gängkriget som var i augusti är omskrivet i hela världen. Och det lever våra barn i. De går och lägger sig med helikoptrarna hovrande. De blev stoppade i vägspärrar på vägen hem. Och sen går de i skolan med barn som de vet är inblandade i gängen, säger Else-Marie Hallqvist, rektor.

Av de 360 eleverna på Nytorpsskolan har fyra svensktalande föräldrar. De allra flesta läser svenska som andraspråk, trots att de är födda i Sverige. Och skolans resultat är usla, om än på väg uppåt.

Läs gärna hela artikeln på Läraren…

-Pettersson säger att i år beviljar Migrationsverket runt 90000 uppehållstillstånd och sedan den nuvarande regeringen tillträdde hösten 2014 har mer än 730.000 uppehållstillstånd beviljats och det var kris redan 2014.

Denna massinvandring är kriminell, den förstör för invandrarna och den förstör för svenskarna och barnen som hamnar i skolor som Nytorpsskolan får aldrig en ärlig chans…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Och regeringen fortsätter med massinvandringen

  1. Redan på 90- talet gick civila poliser i korridoren i högstadieskolan där våra barns ”klasskompisar härjade, eftersom skolan hade ett mångkulturellt område som upptagningsområde förutom vårt helvita. Vi flyttade dem redan i mellanstadiet innan till en annan skola och där fick de undervisning. De slapp vara slagpåsar och kämpa för att höra vad läraren sa. Det var kaos i skolan och rektorn gick på raster och efter skoltid i centrum i närheten av skolan för att hålla efter eleverna som härjade runt där. Bedrövligt.

    • Sedan dess så har poliserna minskat i antal så idag finns det inte resurser till att försöka reda ut alvarliga brott.

  2. Lärare är oftast För okontrollerad ID-lös massinvandring ifrån dysfunktionella länder där våld och aggressivitet ses som någonting positivt…. Dom kan gott ha det då….

  3. Hur många av dessa så kallade flyktingar hamnar direkt på sjukhus med intensivvård och kostar skattebetalarna enorma summor som borde gå till svenska medborgare, pensionärer, hemlösa, sjuka som inte får den bård som krävs för ett värdigt liv.

  4. Jag blir så trött på detta som dag efter upprepas, våld och trakasserier i skolan och de skyldiga får gå kvar. Att polis måste kallas till skolan är också ett tecken på för många restriktioner för lärare och för små krav på eleverna.
    Det skall från dag ett poängteras vad som är tillåtet eller ej, så fort något sker skall föräldrar kontaktas och få klart för sig händer något igen blir det straff både för föräldrar och deras ättelägg.
    Vi måste sluta med allt detta hjälpande och tillrättaläggande för nya borgare i landet, glöm bidrag och UT och PUT om en av edra medlemmar i familjen ej följer svenska seder och bruk samt åsidosätter regler då de går i skolan.

    • Hjälper tyvärr inte Moberg.
      Alla som inte försörjer sig själv ska transporteras dit de kom ifrån.

    • Sådan är socialismen, otack är den flitiges lön. Det är de rika invandrarnas paradis men ingen hör den förtryckte svenskens bön.
      Jaja det rimmar inte, men stämmer till fullo.

  5. Ja, inflödet fortsätter trots att sjukvård,
    skola, äldrevården etc går på knä.
    Man töjer o bryter lagar. Allt f att detta
    förfall kan fortsätta. Pengar saknas inte
    t ändamålet. Däremot får svensken ( som
    betalar) ideligen höra att resurser saknas.
    Arma land.

  6. MP Hirvonen tycker nog det fungerar bra på skolan. Hon vill ju ha hit ännu fler som kan berika oss. LEVE MILJÖPARTIET som står upp för de ”svaga”.

Kommentera