IS-rekryterare i Sverige

Doku intervjuar en muslim från Stockholm som i 30-årsåldern rekryterades till al-Qaida.

En av al-Qaidas främsta rekryterare bodde i Sverige, men växte upp Marocko. Han var efterlyst av Säpo som ledare för jihadistmiljön i Sverige och i intervjun med den numera 50-åriga muslimen får vi veta att kontakten togs i en av Sveriges moskéer. Muslimen som intervjuas har också uttryckt starkt stöd för IS.

En intervju av Magnus Sandelin från Doku som lämnar många öppna frågor för politiker och myndigheter att besvara.

9 thoughts on “IS-rekryterare i Sverige

  1. Det är så bedrövligt så det är svårt tro det är sant. Höjden av naivism kanske. Här en expressen-artikel av E. Svantesson i samma ämne. I Sverige har det länge varit viktigare att göra SD till skurkarna än att bekämpa terrorister.
    https://www.expressen.se/gt/gt-granskar/svenska-folket-ar-bankomat-at-terrorister/
    Fy skäms terrorstödjande myndigheter! Det är hög tid att vända på bladet och låta verkligheten bestämma en vuxen dagordning i politiken.

  2. Tro inte för en sekund att det inte fortfarande pågår aktiviteter inom ledningscentralerna för hur och när övertagandet av vårt land skall ske.
    Att deras unga förnedrar våra unga likväl gamla så är det bara en spegling av vad deras läromästare säger, föräldrar och andra vuxna, läs medierna, har alltid påverkat de unga.
    När unga sossebarn hör våra ministrar påstå att det är invandrare som är ryggraden i vår äldrevård eller MP, C, och V pratar sig varma för mångkultur påverkas de unga.

  3. Svenskens höjdpunkt är att titta på trisskrapet på Tv4 varje lördagsmorgon.
    Den nivån ligger vi på.

Kommentera