Tre afrikaner häktade misstänkta för grov barnvåldtäkt

BROTTSLIGHET. Våldtäkten ska ha skett i Karlstads kommun för en månad sedan. De tre männen som är 21, 23 och 24 år gamla är hemmahörande i tre andra delar av landet än Värmland.

Bagdad-Bob…Foto: Socialdemokraterna

Åklagaren säger att det är två av männen som är huvudmisstänkta för genomförandet av den grova våldtäkten. Den tredje mannen är misstänkt för medhjälp till våldtäkten. Barnet som våldtagits är under 15 år men i det övre åldersspannet och är enligt åklagaren alltså inte ett yngre barn.

– Pettersson noterar att SVT Värmland inte tycker det är intressant att allmänheten får veta att de tre misstänkta männen lystrar till namn som Buhuru född 1997, Rugomana född 1999 och Matenga född 1996. De är skrivna i Västerås , Heby och Sala men verkar höra hemma i mellersta Afrika, men jag är ingen specialist på afrikanska namn.

Något medborgarskap anges inte så antingen glömde tingsrätten det eller så är de svenska medborgare.

Värmlands tingsrätt Mål nr: B 5490-20

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Tre afrikaner häktade misstänkta för grov barnvåldtäkt

  1. Varför ska vi ta hand om all värdens skit i Sverige, nazisteffe? Sätt dom i koncentrationsläger istället för de gamla i Sverige.

  2. Globalismen är väl på väg att fullbordas i Sverige. Jag misstänker att stoltheten bubblar ohejdat inom myndigheterna. De importerade gärningsmännen tycks ofta visa upp liknande egenskaper. Undrar var de hade sina jobb…? När får vi myndigheter med vuxnas ansvar och vuxen verksamhet?

  3. Varför ska man slösa pengar på rättegång för dessa apor. Ett Herkulesplan över Afrikas djungler en fallskärm och en banan och en spark ut.

Kommentera